Αγορά TV με δυνατότητα DLNA

gorath

Senior Member
16 August 2006
633
Alimos, Greece
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά εδώ. Θέλω τα φώτα σας. Επείγομαι να αγοράσω μια τηλεόραση από 32 μέχρι 40 ίντσες (το μεγαλύτερο βέβαια είναι και το πιο επιθυμητό εάν συνδυάζεται με αυτά που ζητάω παρακάτω). Η απόσταση θέασης είναι από 2 μέχρι 2,5 μέτρα. Με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα DLNA και να μπορεί να έχει δυνατότητα θέασης ιντερνετικών βίντεο όπως youtube και άλλα. Για media player έχω προμηθευτεί ένα WD Live αλλά εάν έχει και η τηλεόραση κάποιες τέτοιες δυνατότητες ακόμα καλύτερα. 3D δε με ενδιαφέρει (προς το παρόν). Πολύ σημαντικό: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ! Από μάρκες δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μην είναι του στυλ F&U (έχω μια μικρή προτίμηση στις SONY εδώ και χρόνια αλλά μόνο εάν είναι σε λογικό πλαίσιο η τιμή της). Αυτά που θα βλέπω είναι NOVA και SKY Digital (πιθανόν και το HD πακέτο) καθώς και κάποιες ταινίες με πιθανά player τα PS3 και το WD Live. Τεχνολογίες LED είναι καλοδεχούμενες αλλά όχι απαραίτητες. Τέλος, τα 100Hz μου είναι υπεραρκετά. Περιμένω απαντήσεις εναγωνίως γιατί είμαι χωρίς σοβαρή τηλεόραση αυτή τη στιγμή και είμαι ήδη με το χέρι στην τσέπη...
ΥΓ
Τα τέσσερα HDMI δε με χαλάνε αλλά δεν πάω κάτω από 3.

samsung LE40C653 απο τα saturn σε τιμη ευκαιριας 650 ευρω .
Εχει οτι ζητας.

samsung LE40C653 απο τα saturn σε τιμη ευκαιριας 650 ευρω .
Εχει οτι ζητας.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Ξέρει κανείς εάν το SATURN στέλνει επαρχία (Τρίκαλα, Θεσσαλία); Εάν όχι πού αλλού μπορώ να τη βρώ σε αυτήν την τιμή; (ή κάποια παρεμφερή)

Ποιά η διαφορά μεταξύ της 650 και της 653; Επειδή γλυκάθηκα, μήπως βγαίνει και σε 46άρα σε λογική τιμή;

Βγαίνει και σε 46 και να την προτιμήσεις. Στα 2.5 μέτρα για να ευχαριστηθείς ταινίες θέλεις τουλάχιστον 46. Μην πας σε λιγότερες είναι το μόνο σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς.
http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46%27%27.html

Ακόμα πιο οικονομικά δες και καμία πλάσμα
http://www.skroutz.gr/s/264668/LG-50PK550-50%22.html

C650-651-652-653, όπως την περασμένη χρονιά Β650-651-652-653, είναι μια ομάδα κωδικών που αφορούν το ίδιο ακριβώς μοντέλο και τα διαφορετικά νούμερα απλά αναφέρονται σε μικρές διαφορές σχεδίασης ή αποχρώσεων της συσκευής. Όλοι οι κωδικοί βγαίνουν σε όλες τις διαστάσεις αλλά εδώ έρχονται διάφορες παρτίδες κωδικών και μεγεθών, ανάλογα με τις προσφορές που βρίσκουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων από διάφορες χώρες. Έτσι στο Saturn πετυχαίνω συχνά τις 653 ενώ στο Electroworld τις 651 ...