Aγορά tv μέχρι 42 ίντσες και 600

john6945

New member
15 April 2008
81
Σκέφτομαι μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, να αλλάξω την παλιά μου Samsung M87 η οποία λόγω του προβληματικού τροφοδοτικού κάνει κάνα 10λεπτο να ανοίξει... Το budget είναι αυστηρά μέχρι τα 600 ευρώ και μέχρι τώρα έχω καταλήξει στην Panasonic TX-P42U30. Να σημειωθεί ότι η χρήση της θα είναι 60% mkv απο το media player, 20% tv (κυρίως αγώνες) και 20% για monitor και κάνα παιχνίδι από το pc. Βασικά με προβληματίζει λίγο το ότι είναι plasma... Σε κάθε περίπτωση γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά των τεχνολογιών και το ότι τα plasma panel 14ης γεννιάς έχουν εξελιχθεί τρομερά αλλά ακόμα με τρομάζει εκείνο το κολλημένο σήμα του Mega σε αρχαία plasma tv ενός φίλου.
Αυτά που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τα εξής:
1) Αξίξει η εν λόγω tv ή απλώς είναι μια "φτηνιάρικη" έκδοση των μεγαλύτερων Panasonic;
2) Πέρα από τα review έχει δει κανείς ζωντανά την εν λόγω tv?
3) Πόσο πιθανό είναι ένα burn in; Έχοντας πάντα υπόψιν τη χρήση που ανέφερα παραπάνω.
4) Γενικά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις (πάντα βέβαια να μην ξεπερνούν τα 600 )
Αναμένω τις γνώμες σας

Κανενας δεν γνωριζει καλυτερα μια τηλεοραση απο οσους ηδη την εχουν σπιτι τους. Θα σου ελεγα να διαβασεις τα σχολια των κατοχων στο νημα της U30 και οποιας αλλης τηλεορασης σε ενδιαφερει.

Να ξερεις παντως οτι η τεχνολογια πλασμα προσφερει "πολυ" τηλεοραση με λιγα χρηματα με ανταλλαγμα καποια προσοχη που χρειαζεται στις στατικες εικονες.

προσωπικά εγώ θα έβαζα πολύ ευχαρίστως στο σπίτι μια "φτηνιάρα" πανασονικ από μια "φτηνιάρα" κορεάτισα εαν είχα το δικό σου ποσό. απότι βλέπω κυρίως η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για ταινίες. αν η θέαση του τηλεοπτικού είναι όπως στην περίπτωση μου επιπολαιη δηλαδή ακούς ήχο και βλέπεις εικόνα με κλεφτές ματιές βάζεις ένα ζοομ και καθαρίζεις. προσοχή θέλει μόνο η χρήση της από τον υπολογιστή όπως είπε και ο yperion παραπάνω.