Αγορά TV μέχρι 98 cm πλάτος

PLUTON

Established Member
27 September 2007
100
Χαίρετε απο την Κρήτη. Μετά από αρκετά χρόνια (7-8?) με αποχαιρέτισε η TV που έχω στην κρεβατοκάμαρα (μια toshiba Hd-Ready 32 ιντσών). Ήθελα να την αλλάξω αλλά την λυπόμουν μιας και είχε και 2 δέκτες αναλογικούς κάτι που δεν υπάρχει πια νομίζω. Τέλος πάντων τώρα ενδιαφέρομαι για την καλύτερη επιλογή ασχέτως κόστους για TV με όλα τα καλούδια πχ Smart - 3D - Full HD - Camera για Skype - PVR - Αληθινά υψηλά Hz - κλπ κλπ και υποχρεωτικά PiP και PaP έστω και με ένα δέκτη. Αρκεί να έχει πλάτος μέχρι 98 cm , και να κρεμιέται στον τοίχο. Σκέφτομαι την Samsung 40 H7000 . Κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ.

Η Η7000 είναι η καλύτερη 40άρα που υπάρχει , αλλα το θέμα είναι ότι με τα 1.000 euro που κάνει , αγοράζεις 55 inches όμως εσύ θες μέχρι 98 cm αν και η 40 inches είναι γύρο στα 101 cm.

Αφού έχεις περιορισμένο χορό και σου κάνει καρδια να δόσεις 1 χιλιάρικο για 40 inches , τότε προχωρα , άλλη καλύτερη 40άρα από αυτή δεν νομίζω να υπάρχει.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείται οτι είναι θέμα του σημείου της τοποθέτησης. Αλλιως εξυπακουεται οτι θα έπαιρνα τη μεγαλύτερη διάσταση. Αλλωστε στο κυρίως συστημα μου καμαρωνω ακόμα την KRP600A την KURO την 60αρα. Οποτε δεν ψάχνω κάτι άλλο ετσι?
Η samsung τοποθετείται σε τοίχο? Αφαιρείται αυτό το μεταλλικό έλασμα στη βαση της?

Φοβάμαι πως δεν το γνωρίζω αυτό , αλλα θα πρέπει να γίνετε αναφορά πάνω σε αυτό το θέμα από το site της samsung , ρίξε καμια ματια αν θες...
Εναλλακτικά θα πρέπει να σου απάντηση κάποιος γνωστης του θέματος που έχει διαβάσει μπόλικα review για την Η7000.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσο για την κούρο σου , σε συγχαίρω που έχεις μια από της καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο , αλλα θα πρέπει να σε πληροφορήσω πως τώρα πια έτσι όπως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία , δεν είναι μοναδική στο είδος στης μιας και η OLED ( κύριος της samsung και μετά της LG ) σε ανάλυση 4K και 77 inches ( μοντέλο της LG ) αντικαθιστά την κούρο μια χαρά και σου δίνη βεβαια ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Απλά έχετε υπόψη σου για να ξέρεις σε τι θα πρέπει να ξοδέψεις τα χρήματα σου όταν πια δεν θα σου είναι αρκετή η κούρο εκτος βεβαια αν το μαύρο της κούρο είναι καλύτερο από της OLED και την ανάλυση 3840x2160p που τι συνοδεύει.
Στην OLED βεβαια θα δεις και ένα άσπρο χρώμα , που η κούρο δεν μπορεί να σου προσφέρει με τον κυρτό σχεδιασμό να αγκαλιάζει το βλέμμα του θεατή που είναι στο κέντρο της tv.

Φοβάμαι πως δεν το γνωρίζω αυτό , αλλα θα πρέπει να γίνετε αναφορά πάνω σε αυτό το θέμα από το site της samsung , ρίξε καμια ματια αν θες...
Εναλλακτικά θα πρέπει να σου απάντηση κάποιος γνωστης του θέματος που έχει διαβάσει μπόλικα review για την Η7000.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσο για την κούρο σου , σε συγχαίρω που έχεις μια από της καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο , αλλα θα πρέπει να σε πληροφορήσω πως τώρα πια έτσι όπως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία , δεν είναι μοναδική στο είδος στης μιας και η OLED ( κύριος της samsung και μετά της LG ) σε ανάλυση 4K και 77 inches ( μοντέλο της LG ) αντικαθιστά την κούρο μια χαρά και σου δίνη βεβαια ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Απλά έχετε υπόψη σου για να ξέρεις σε τι θα πρέπει να ξοδέψεις τα χρήματα σου όταν πια δεν θα σου είναι αρκετή η κούρο εκτος βεβαια αν το μαύρο της κούρο είναι καλύτερο από της OLED και την ανάλυση 3840x2160p που τι συνοδεύει.
Στην OLED βεβαια θα δεις και ένα άσπρο χρώμα , που η κούρο δεν μπορεί να σου προσφέρει με τον κυρτό σχεδιασμό να αγκαλιάζει το βλέμμα του θεατή που είναι στο κέντρο της tv.
Σε όλα θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αυτό με το κυρτό τι το ήθελες; Για να έχει μια κάποια αξία πρέπει να μιλάμε για αρκετά μεγάλες ίντσες , ίσως μίνιμουμ να είναι οι 77 ίντσες, για να έχει αξία, και αυτό βέβαια όπως είπες σε OLED, γιατί σε LCD ......κατά την άποψή μου ειδικά σε VA πάνελ είναι ούτε να το σκέφτεται κανείς, αν δε τον ενδιαφέρει το ντιζαίν ( που ομολογουμένως είναι πάρα πολύ καλό ) και θέλει να έχει καλή ποιότητα εικόνας και εκτός της on axis θέασης ( ως ένα σημείο βέβαια ).

H γρια KURO , στα δικά μου μάτια είναι ακόμα τέλεια. Όταν θα έρθει η ώρα της αντικατάστασης της (μετά από αρκετό καιρό) θα δω τι θα υπάρχει τότε και ανάλογα θα πράξω. Σίγουρα θα είναι στις 80+ ίντσες αλλά σε καμία περίπτωση κυρτή.
Πάντως για το θέμα μας , δεν ψάχνω κάτι άλλο πέρα από τη Samsung έτσι?
Κάποιος κάτοχος γνωρίζει αν αναρτείται σε τοίχο?

Εδώ θα βρείς τον / τους κατέχοντες της Η7000 , διάβασε το νήμα ( 14 σελίδες είναι ) και άμα δεν βρείς την απάντηση που ψάχνεις υπόβαλε το ερώτημα σου , για το αν μπορεί να μπει στον τοίχο , στο ίδιο νήμα , κάποιος από αυτούς που έχει την Η7000 ίσος σου απάντηση.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/118089-Samsung-UE-H7000-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Ακόμα νομίζω πως μπορείς να ρωτήσεις και στα καταστήματα και να κοιτάξεις από κοντά την Η7000 , είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα ξέρει.

Last edited:
Ναι το έχω διαβάσει ήδη. Δεν αναφέρει κάτι εκεί. Δυστυχώς στην επαρχιακή πόλη που μένω δεν υπάρχει η δυνατότητα να την δω από κοντά.
Πριν την αγοράσω θα ρωτήσω , απλά σκεπτόμουν μήπως ήξερε κανείς την απάντηση από τώρα.