Αγορα Τv-Pc monitor 26-27''

Απάντηση: Re: Αγορα Τv-Pc monitor 26-27''

Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση.
Μιας και η αποσταση που θα εχω απο την τβ θα ειναι στο 1,8μ και αφου στις 26 και σε στυλ monitor tv δεν βρισκω κατι που να με συγκινει, μαλλον θα παω για 32'', και τωρα ειμαι στην αναζητηση μιας 32''.

Αν εχει κατι να προτεινει καποιος ευπροσδεκτο.
Ο ρολλος της θα ειναι.
60% pc (παιχνιδια κυριως, blu ray και mkv).
25% δορυφορικο σημα.
15% επιγειο

Οπωσδηποτε full high και mpeg 4.
Καλοβλεπω για να πω την αληθεια την sony v 5500

Για ρίξε και μια ματιά σ' αυτήν:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1272438

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα προσπαθησω να συλλεξω πληροφοριες απο το δικτυο και να την δω απο κοντα.

Με σημειο αναφορας μου αυτο το νημα βλεπω οτι η Lg που ανεφερες δεν ειναι μεσα σε αυτες που φερουν τον δεκτη με mpeg 4.

Δεν ξερω αν τελικα εχει οπως αναφερεται στις τεχνικες προδιαγραφες της η οχι, οπως επισης και δεν εμπιστευομαι τους πωλητες διοτι ορισμενες φορες εχω ρωτησει πραγματα που ηδη ξερω (πχ εχει mpeg 4 η ταδε τβ?) και η απαντηση που λαμβανω ειναι αναληθης. (συγνωμη για το off topic σχολιο).

Τι να σου πω??? Πάντως, στα χαρακτηριστικά το αναφέρει. Ρίξε και ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο για σιγουριά...

Χαρακτηριστικά
Είδος
LCD-TV
Διαγώνιος Οθόνης
32 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LCD
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Φωτεινότητα
500 cd/m²
Δυναμική Αντίθεση
50000:1
Χρόνος Απόκρισης
5 ms
Γωνία Θέασης (Οριζόντια)
178
Γωνία Θέασης (Κάθετη)
178
Επεξεργαστής σήματος
XD Engine
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Καλωδιακός Δέκτης (DVB-C)
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4(HD)

Έχω την εντύπωση ότι το νήμα περιλαμβάνει μόνο τηλεοράσεις, και όχι μόνιτορ-τηλεοράσεις. Όταν επιστρέψει ο Γιώργος θα μας πει...

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Οσο εψαχνα κ εγω παντου αναφεροταν το mpeg 4. Βεβαια η τηλεοραση τελειωσε απο το πλαισιο, οποτε παμε για αλλα.
Η αληθεια ειναι πως περαν της v5500 που μου φανηκε εκπληκτικη σε bluray, αλλα μετρια σε τηλεοπτικο, εχω στο μυαλο μου και την Lg 32 LH 4000 που την εχει το saturn 499. Επισης διαβαζω με προσοχη το (τεραστιο) thread για την samsung b 650, αλλα μαλλον ξεφευγω οικονομικα ( κ ουτως η αλλως δεν με νοιαζουν οι media player δυνατοτητες ιδιαιτερα ωστε να πληρωσω παραπανω για αυτες).

Τελικα επελεξα την Samsung 32 b 650.
Αυτο που με δελεασε δεν ηταν τοσο οι εξτρα δυνατοτητες της οσο η ποιοτητα της σε εικονα.
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε.

Απάντηση: Re: Αγορα Τv-Pc monitor 26-27''

Τελικα επελεξα την Samsung 32 b 650.
Αυτο που με δελεασε δεν ηταν τοσο οι εξτρα δυνατοτητες της οσο η ποιοτητα της σε εικονα.
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε.

Καλορίζικη!!

Αλλά, μην μας φεύγεις....

Περιμένουμε αναλυτικό review, γιατί υπάρχουν και άλλοι που την έχουν βάλει στο μάτι για μόνιτορ. Μην μας ξεχάσεις...-bye--bye-

Οχι βεβαια, αλλωστε ειμαι καθημερινος επισκεπτης της ''διπλανης'' ενοτητας των δορυφορικων.:BXVZCBXZ6:

Πιστευω οπως λεει η παραγγελια σε 10 εργασιμες να την εχω και θα αναλυσω εκτενως τις διαπιστωσεις μου στο τοπικ της!!!

Κ παλι σε ευχαριστω φιλε Γιαννη:ernaehrung004:

Φιλε Γιαννη επεστρεψα στον τοπο του εγκληματος:violent-smiley-030:
Η τηλεοραση ηρθε στα χερια μου εχθες και δοκιμασα λιγα πραγματα μεχρι τωρα.

Κατ αρχην απο το 1,5 μετρο με 1920χ1080 αναλυση εκανα ανετο σερφαρισμα, οποτε ακομη και για ιντερνετ δεν ειναι πολλες οι ιντσες. Η συνδεση εγινε με d-sub (καθως χρησιμοποιησα παλιο λαπτοπ).
Σε τηλεοπτικο σημα και χωρις πολλες αλλαγες στις ρυθμισεις (μονο με τα 100hz επαιξα λιγο) η εικονα σε αναλογικα και ψηφιακα ηταν ανελπιστα βελτιωμενη. Ειδα και ποδοσφαιρο και μπασκετ απο το σπορ+ και εμεινα παααρα πολυ ευχαριστημενος.
Το media player δουλευει οπως το περιμενα και διαβαζα στο αναλογο τοπικ του φορουμ. Κουμπωσα εναν εξωτερικο σκληρο και η τηλεοραση τα επαιξε ολα!!!Avi, divx, mpeg2, mkv (k 720p k 1080p)πραγματικα αψογα. Μονο το (γνωστο πλεον) θεμα με το DTS υπαρχει.

Ακομα δεν εχω παιξει games στην τηλεοραση, πραγμα το οποιο θα κανω το Σαββατοκυριακο, οποτε και θα επανελθω με νεοτερες πληροφοριες.

Να 'σαι καλά, βρε Δημήτρη!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες...:grinning-smiley-043

Όταν βρεις λίγο χρόνο, δοκίμασε και κανά HDMI μαραφέτι με κλειδώματα σε διαφορετικές αναλύσεις και ρυθμούς ανανέωσης (24, 50, 60 κ.λ.π.), κυρίως για HD υλικό, να δούμε και πως θα τα πάει στον τομέα της κίνησης. Τα 100 Hz απενεργοποιούνται?? Διαθέτει σύστημα frame interpolation??

Επανερχομαι (μετα απο απουσια εκτος Αθηνων).
Εχθες ηταν ημερα τεσταρισματος σε παιχνιδια.
Δυστυχως στο pc φιλου μου δεν υπηρχε προχειρο dvi-hdmi ανταπτορακι και ετσι το τεστ εγινε με dvi-vga.
Παιξαμε pro, call of duty 4, colin dirt,nba 2k9, ολα σε αναλυσεις 1920χ1080 και full γραφικα.
Η τηλεοραση ηταν απλα εκπληκτικη...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικονα. Δεν παρατηρησαμε κανενα θεμα με lag. To καταευχαριστηθηκαμε. μολις ερθει το καινουριο pc που περιμενω θα ποσταρω και συμπεριφορα μεσω hdmi.
Επισης το σαββατο αναμενεται τεστ με hd δορυφορικους δεκτες και bluray.
Αυτα προς το παρων.