Αγορα TV Plasma Panasonic

mitsoschios1

New member
10 January 2011
33
Γεια σας ρε παιδια.Μετα απο πολυ καιρο ξαναγραφω εκ μερους τωρα ενος φιλου που θελει να αγορασει plasma panasonic.Η αποσταση θεασης ειναι στα 3,5m οποτε λεει για 50".Το κοστος αν γινεται να κρατηθει κατω απο τα 1000 .Για δωστε μου ρε παλικαρια τα φωτα σας.Πιο μοντελο προτείνετε?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους.

Panasonic TX-P50ST30E την πηρα πριν μια εβδομαδα απο Ηλεκτρονικη με 944 ευρω (την βαζουν κ μεχρι 6 ατοκες),την προτεινω ανεπιφυλακτα ,ειναι κ 3D...

Απο οτι μου εχει πει δεν τον ενδιαφερει το 3D.Οποτε θα του πω για τη 50G30.Μια ακομα ερωτηση.Εχει παρουσιασει αυτο το μοντελο καποιου ειδους προβλημα?Καπου ειχα διαβασει οτι ορισμενα ατομα ειχαν προβληματα στην εικονα.Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Απάντηση: Re: Αγορα TV Plasma Panasonic

Απο οτι μου εχει πει δεν τον ενδιαφερει το 3D.

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ.
Μέχρι που πήγα σε ένα φίλο και είδα απλό ντοκυμαντέρ σε 3d και με τράβηξε.
Τώρα κατεβάζω μόνο τέτοιου είδους ταινίες, βάζω υπότιτλους και τις απολαμβάνω στην 50VT30.
Νομίζω ότι η αγορά της 50ST30, που είναι και value for money (νομίζω ότι την βρίσκεις και με λιγότερα από 944), είναι μια πολύ καλή αγορά, με τον περιορισμό των 1000 ευρώ.

Για προβληματική Panasonic πλάσμα είχα ακούσει μόνο την U20, καμία άλλη.
Γιατί όμως δε διαβάζεις το νήμα κατόχων της G30:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/77575-Panasonic-Plasma-G30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Το 3D για να μη του αρέσει σημαίνει πως το'χει δεί, οπότε δε χρειάζεται να επιμείνουμε σ'αυτό.
Εξάλλου είναι κάτι που θα λατρέψεις ή θα μισήσεις.