Aγορά tv τι άλλο;

Τολης

New member
19 June 2012
54
Πλησιάζει ο καιρός για νέα tv.Αυτη τη στιγμή έχω μια panasonic πλασμα 37' εξαετίας και ειμαι ικανοποιημένος.Εχω και μια samsung lcd LE 46A55 η οποια ηταν μεγάλη αποτυχία.Εχει ασπρίσει στις γωνίες η οθόνη και αν μεινει σταθερη εικόνα για κανα τρίλεπτο,περνάει ωρα μεχρι να φυγει το αποτυπωμα και πολλες φορες δεν φευγει καν(ισως λόγο pc monitoring).Με αυτες πλέον τις συνθήκες δεν ειμαι για πολλα χρήματα.Αντε να δωσω 600-700 ευρω πλέον για τηλεόραση.Στις plasma φοβάμαι το αποτυπωμα παρόλο που δεν εχει συμβει ποτέ,αλλα και την κατανάλωση.Το ερώτημα μου πλέον ειναι να στραφω προς led?Σαφως οχι samsung.Ιντσες,,,42 πιστευω ειναι μια χαρα για τα 2 μέτρα που βλέπω πλέον.Κυρίως για led ή plasma με ενδιαφέρει.Τι αξιόλογο μπορω να ψάξω;Εχω διαβάσει καποια posts εδω,εχω βρει τα συν και τα πλην των τεχνολογιων.Δεν ειμαι end user,αλλα δεν ειμαι και αδαής σαφως.Για δικτύωση δεν με ενδιαφέρει μιας και θα κάνει χρεη monitoring στο htpc μιας και αυτη θα ειναι η χρήση της.

Υπερίωνα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα στο φόρουμ και ήδη λοξό κοιτάζω προς panasonic μεριά,μεταξύ et5 και et6.Η διαφορά στα 100 ευρώ περίπου.

Λογικά αφού είσαι ευχαριστημένος από Πανασονικ, καλό θα ήταν να παραμείνεις εκεί. Αφου εισαι από την 6ετιας ευχαριστημενος με τα τωρινα μοντέλα της θα εκπλαγεις