Αγορά tv

evilsoler

New member
28 September 2009
24
Χαιρεται.
Παρακολουθω αρκετο καιρο το forum αλλα είναι η πρωτη φορα που γραφω.
Ηρθε η ωρα να παρω και εγω μια τοπ tv και ηθελα μερικες γνωμες για να αποφασισω.
Εχτες επιτελους πηγα σε καταστημα για να δω από κοντα τα 3 τοπ μοντελα που διαβαζα
Panasonic vt50, Samsung es8000 και sony hx850.
Και οι τρεις ηταν υπεροχες με την δικια της εικονα η κάθε μια βεβαια αλλα αυτή που πραγματικα με αφησε με το στομα ανοιχτο ηταν η Samsung δηλαδη σε ολες θα εβαζα 10 αλλα αυτή επαιρνε 10’.
Η tv θα μπει στο υπνοδοματιο μου και όπως το βλεπω η μεγαλυτερη αποσταση θεασης που θα εχω θα είναι περιπου 3.5-4μ
Η χρηση θα είναι κυριως για να αντικαταστασει την οθονη του Pc (ειτε συνδεοντας το pc σε αυτην η χρησιμοποιοντας τις δικες τις εφαρμογες) ,ps3,ταινιες και λιγο tv
Γενικα ειχα αποφασισει να δωσω 1650+ για την 46 samsung αλλα βλεπω τωρα ότι στα ιδια λεφτα βγαινει η 55αρα sony και η 50αρα Panasonic.Την Panasonic την αποκλειω λογο της χρησης που θελω να κανω γιατι φοβαμαι το burn in οποτε παιζω μεταξυ της 46αρας Samsung που με κερδισε σαν εικονα και της 55αρας sony που βγαινει καλυτερο value for money.
Η αληθεια ειναι πως με το συναισθημα παω για samsung αλλα το μυαλο μου λεει 55" :P oi 46 πιστευω ειναι αρκετες αλλα μετα απο λιγο θα θελω more:P αλλα η samsung ειχε τοσο υπεροχη εικονα.... plz help

Νομίζω απάντησες στο ερώτημα μόνος σου. Εφόσον υπάρχει χώρος, πας για την 55". Από ότι θυμάμαι η HX850 έχει χαμηλό lag, ενώ η ES8000 έχει πιο ψηλό. Φυσικά, αν προτιμάς την εικόνα των Samsung, μπορείς να πας σε χαμηλότερη σειρά και μεγαλύτερο μέγεθος. Ούτως ή άλλως με την 46" στα 4 περίπου μέτρα, όσο καλή και αν την έβλεπες στο κατάστημα, δύσκολα θα τη ξεχωρίσεις με μια φθηνότερη στην ίδια απόσταση και σε αυτό το μέγεθος. ;)

Re: Απάντηση: Αγορά tv

Πανω που ειχα αποφασισει να παω για sony 55ara μετρησα ξανα τον χωρο μου για να δω ακριβως ποσο ειναι και αν χωραει καν η 55αρα ειδα οτι τελικα η Max αποσταση θεασης(κρεβατι-τοιχος) ειναι 3.2μ...μηπως τωρα ειναι υπερβολη η 55αρα και δεν 8α μπορω να βλεπω???
Σαν ποιοτητα εικονας μεταξυ samsung και sony υπαρχει καποιο τελικο συμπερασμα ποια ειναι καλυτερη???Με ενδιαφερουν οι ιντσες αλλα πανω απο ολα θελω να απολαμβανω την ποιοτητα της εικονας.
Ξαναεκανα μια βολτα τα μαγαζια αλλα δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα γιατι στα μεν παιζαν ολα την ιδια ταινια και οι ρυθμισεις ηταν οτι ναναι και στα δε ειχαν τα demo videos που και παλι δεν εβγαζες ακρη.
Αν γινεται και κατοχοι των συγκεκριμενων tv να λεγαν αν ειναι ευχαριστιμενοι η αν κατι τους ενοχλει τελικα θα βοηθουσε πολυ.
Και τελος επειδη θελω να συνδεω το pc για gaming ποια καρτα γραφικων προτεινεται ωστε να βγαζει παραλληλα στην 55αρα και σε ενα μονιτορ 21.5.
Ευχαριστω πολυ :)

Last edited: