Αγορά tv

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,017
Πειραιάς - Αιγάλεω
Ναι είμαι άλλος ένας που ενδιαφέρεται για τηλεόραση!

Την θέλω για το σαλόνι, 2,5 μέτρα απόσταση περίπου και έτσι έχω καταλήξει σε 40-42 ιντσών.

Την θέλω για τηλεοπτικό σήμα, dvd, blue ray και ίσως μελοντικά για κάποιον δορυφόρο ή κονσόλα.

Blue ray δεν έχω αγοράσει αλλά έχω καταλήξει στο Philips BDP7500.

Θα προτιμούσα lcd αλλά διαβάζοντας εδώ και ένα μήνα όσα γράφονται άλλαξα γνώμη και τώρα θέλω plasma!

Τα χρήματα που θέλω να ξοδέψω είναι γύρω στα 1000 ευρώ αν αξίζει η τηλεόραση τα χρήματα αυτά αλλιώς και λιγότερα να δώσω δεν με χαλάει καθόλου...

Έβαλα στο μάτι την Panasonic TX P42U10 42'' με 585 ευρώ ή με 654 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση! Συμφέρει κάτι τέτοιο, είναι ζημιάρικες;

Η
Panasonic TX P42S10E - 42" με 800 ευρώ συμφέρει από την άποψη ότι έχει 300 ευρώ πάνω από την προηγούμενη;

Δεν βιάζομαι να την αγοράσω, την θέλω μετά από το Πάσχα, να περιμένω να βγουν τα νέα μοντέλα; Σε τι τιμές θα παίζουν αυτά;

Όποιος φίλος θέλει απαντάει αλλά περιμένω απάντηση από ένα άτομο που βλέπω ότι έχει γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό και τον ευχαριστώ για κάθε post που κάνει, τον Γιάννη (yperion). -bye-

Last edited:
Εντελως προσωπικα μιλώντας θα εψαχνα να βρω την P42U10 σε καποιο μαγαζι αν εισαι απο αθηνα ή θεσσαλονικη επειδη ειναι τελευταια κομματια και να την παρω 500 Ε (υπαρχουν τετοια καταστηματα).Ετσι αγοραζεις κορυφαια τηλεοραση σε τιμη χαρισμα και σου περισσευουν και πολλα χρηματα τα οποια μπορεις να τα επενδυσεις σε κατι αλλο.

Οσο για το διλημμα S10 vs U10 απο οτι εχω διαβασει χωρις να τις εχω δει οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες απλα η S10 εχει αντι ανακλαστικη επιστρωση κατι που κατα την γνωμη μ δεν δικαιολογει 150-250 Ε διαφορα...

Και την U10 θα την επαιρνα χωρις επεκταση εγγυησης τα 2 χρονια νομιζω ειναι υπερ αρκετα...

Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θα αγορασεις τωρα, κατι που στο προτεινω γιατι βρισκεις τα τελευταια κομματια σε πολυ καλη τιμη αν περιμενεις για μετα το πασχα θα δεις πως θα ειναι η S20 και αν σου αρεσει την αγοραζεις αλλιως περιμενεις για την U20 η οποια απο οτι φαινεται θα αργησει

Η άποψη σου για την P42G10E ποια είναι; Διότι έχει 1000 ευρώ!

Σε ποιο κατάστημα έχεις κανονίσει να την πάρει με 500 ευρώ;

Στείλε πμ αν δεν θέλεις να το πεις δημόσια.

Αξιζει γιατι αλλιως θα εχεις "πεταξει" πολυ παραπανω απο 300 ευρω...

42"+ταινια BR=37-38" αφου μεγαλο μερος χανεται λογω μαυρων μπαρων στις ταινιες...

Ασε που τελευταια υπηρχαν αρκετες προσφορες της 46S10 και μπορει να την βρεις σε καλυτερη τιμη απο το skroutz...

Μπορεις επισης να αναβαλεις την αγορα Bluray για αργοτερα η να παρεις καποιο φθηνοτερο καθωςοι διαφορες στην εικονα ενος στα 150 ευρω με ενα στα 300 ευρω ειναι σχεδον μηδενικες...

Last edited:
Μην την παρεις , αφενος στα περισσοτερα καταστηματα δεν προσεχουν καθολου τις τηλεορασεις αφετερου με λιγοτερα παιρνεις μια καινουργια U10 η οποια ελαχιστες διαφορες εχει με την S10...

ΥΓ. Στην θεση σου θα το σκεφτομουν και για την 50U10...αν την βρεις καπου βεβαια...

http://www.skroutz.gr/s/93363/Panasonic-TX-P50U10E.html?keyphrase=50U10

Εγω την εχω στα 2.8 μετρα και ενω στην αρχη την θεωρουσα μεγαλη πλεον μου φαινεται κανονικη προς μικρη...

Μετά από επισκέψεις σε καταστήματα και πολλά τηλ βρήκα την Panasonic-TX-P46S10 καινούργια στα 749 ευρώ και την χτύπησα! Τρια κομμάτια τους έχουν μείνει και στο ιντερνετ δεν την πουλάνε όμως στο τηλ βρήκα την άκρη.

Την άλλη εβδομάδα θα την έχω διότι θα λείψω το 4 ήμερο και την Τετάρτη που ήθελαν να μου την φέρουν δεν μπορούσα.

Τελικά Γιάννη πήρα την 46άρα όπως μου είπες αν και βλέπω τώρα που μου είπες να πάρω την 50άρα!!!

Η s μου άρεσε περισσότερο από την u σε κατάστημα που την είδα, ίσως να μην την είχαν ρυθμίσει καλά, τι να πω...

Θέλω να μου πείτε που θα βρω οδηγίες στρωσίματος και ότι άλλο χρειαστώ.

Αγόρασα και έπιπλο (όπως το ήθελα) από το ίδιο κατάστημα που τυχαία είχε την Panasonic TX-P46S10 πάνω και έτσι είδα ακριβώς τις διαστάσεις τους και το πήρα και σε τιμή σούπερ διότι ήταν εκθεσιακό κομμάτι!