Αγορα Tv

kYRIAKOS

Established Member
29 August 2007
217
Athens
Καλημερα σας

Ηρθε η ωρα να αλλαξω την τηλεοραση
Με ενδιαφερει να ειναι FullHD

Αποσταση 3,50μ

85% TV
10% ταινιες
5% PS3
Max χρηματων 900

Λογο προτζεκτορα δεν θα ασχοληθω τοσο με ταινιες και PS3 στην τηλεοραση αλλα εβαλα ενα 5-10% στην περιπτωση που.

Σε οτι αφορα τις ιντσες ειμαι απο 46-50

46-49
Philips 47PFL5604H 47''

LG 47LD750 47"

LG 47LH7020 47''

Panasonic TX-P46U20E 46"

LG 47LH5000 47''

Και στις 50

LG 50PK550 50"

Panasonic TX-P50U20E 50"

Panasonic TX-P50S20E 50"

Αυτες που εβαλα ειναι μεσω του skroutz που εψαξα

Εχω δει την LG PK550 και μου αρεσε πολυ και ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα της

Το ερωτημα μου ειναι για την χρηση που την θελω και απο τα μοντελα που εχω βαλει συν και αλλα που πιθανον να μην τα εβγαλε πια ειναι η καλυτερη επιλογη???

Σας ευχαριστω

Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση

Και τωρα το επομενο ερωτημα ειναι πια απο τις δυο????

Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ μόλις θα σου πρότεινα την LG επειδή είπες 85% τηλεοπτικό. Αν έλεγες 85% ταινίες θα σου πρότεινα κάποια Panasonic! Απλά ο media player της LG δε τρέχει όλα τα αρχεία ταινιών, ίσως δηλαδή να χρειαστείς να πάρεις κάποιον εξωτερικό.

Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ μόλις θα σου πρότεινα την LG επειδή είπες 85% τηλεοπτικό. Αν έλεγες 85% ταινίες θα σου πρότεινα κάποια Panasonic! Απλά ο media player της LG δε τρέχει όλα τα αρχεία ταινιών, ίσως δηλαδή να χρειαστείς να πάρεις κάποιον εξωτερικό.

Του panasonic τα τρεχει ολα τα αρχεια ταινιων?

Του panasonic τα τρεχει ολα τα αρχεια ταινιων?

Καμία σχέση! Εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, οι περισσότερες Panasonic δεν τρέχουν καθόλου ταινίες και πολλές δεν έχουν καν θύρα USB. Μη το θέτεις αυτό όμως ως κριτήριο επιλογής. Με κάτω από 100 Ευρώ βρίσκεις media player πολύ καλύτερο από οποιονδήποτε ενσωματωμένο. Μόνο οι Samsung παίζουν τα πάντα.

Καμία σχέση! Εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, οι περισσότερες Panasonic δεν τρέχουν καθόλου ταινίες και πολλές δεν έχουν καν θύρα USB. Μη το θέτεις αυτό όμως ως κριτήριο επιλογής. Με κάτω από 100 Ευρώ βρίσκεις media player πολύ καλύτερο από οποιονδήποτε ενσωματωμένο. Μόνο οι Samsung παίζουν τα πάντα.

Ούτε αυτές παίζουν τα πάντα. Παίζουν περισσότερα από άλλες εταιρείες καθώς υποστηρίζουν dts αλλά έναν εξωτερικό player δεν τον φτάνουν.

Ούτε αυτές παίζουν τα πάντα. Παίζουν περισσότερα από άλλες εταιρείες καθώς υποστηρίζουν dts αλλά έναν εξωτερικό player δεν τον φτάνουν.

Ωραία αν θέλεις να το πάμε κατά γράμμα τότε παίζουν σχεδόν τα πάντα!