AΓΟΡΑ TV46

eve4elen

New member
10 April 2010
2
Ψαχνω για νεα tv46 με κυρια χρηση ταινιες που κατεβαζω και τηλεοραση.
Η αποσταση μου ειναι 3-4μ και δεν θελω να δωσω πανω απο 1000-1200 ευρω
Δυο προτασεις ειναι η Samsung LE46C650 και η Sony KDL46EX402
Τι γνωμη εχετε?Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Μάυρο και κίνηση είναι τα 2 βασικότερα που πρέπει να ζητάς απο την στιγμή που είσαι σινεφίλ,αυτό είναι δεδομένο.
Ακόμα λοιπόν και η πιο φτηνή πλάσμα στην αγορά διαθέτει καλύτερο μαύρο και κίνηση απο πολλές ακριβότερες lcd. Δες κι εδώ εντυπώσεις απο τους περισσότερους κατόχους Plasma.http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=140 Όσον αφορά τις led.. θα σου πω μόνο ότι την Samsung την 8000 την "άντεξα" μόλις 6 μήνες και την έστειλα για να πάρω plasma. Επιμένω όμως στο μέγεθος, πάρε οπωσδήποτε 50'' για να μην ψάχνεις εκ νέου καινούργια μέσα σε 6 μήνες. Και θα σου έλεγα και για παραπάνω αλλά ας όψεται το budget που βάζεις. Κι εγώ στα 2.8 μέτρα είμαι και είχα αγοράσει 46άρα και 2 μήνες μετά το είχα μετανιώσει. Με την 50άρα τώρα βρήκα την υγεια μου.

Last edited:
Οι πλασμα υπερτερουν σε ποιοτητα εικονας (εχω και πλασμα Panasonic και LCD Sony)...μονο με τις στατικες εικονες δεν τα πανε καλα αρα αποκλειεται η χρηση ως μονιτορ...

Στα καταστηματα βεβαια οι LCD με τα "πουσαρισμενα" χρωματα και την απειρη φωτεινοτητα δειχνουν πιο εντυπωσιακες αλλα σε οικιακο περιβαλλον η εικονα αντιστρεφεται υπερ των πλασμα που ειναι πολυ πιο "κινηματογραφικες"...

Δωσε κατι παραπανω και παρε την panasonic g20 σε 50 ιντσες και δεν θα το μετανιωσεις. (δες και τα αντιστοιχα threads)