Αγορά tvbox, προτεινόμενα μοντέλα

argiro30

New member
1 December 2020
19
Καλησπέρα σε όλους!
Λοιποοοον, ίσως να το έχετε ακούσει πολλές φορές αυτό...αλλά βρε παιδιά θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας 😀
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tvbox.. γνωρίζω ελάχιστα γύρω απ' αυτό το θέμα.
Κάποιοι λένε να επιλέξω με kodi άλλοι με σύστημα android...
Εγώ θελω ένα μηχάνημα σχετικά αξιόπιστο δηλαδή να μην μου κολλάει, κ να έχω την δυνατότητα να βλέπω όσο το δυνατόν περισσότερα προγράμματα (με υπότιτλους πάντα) free. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο κάπου όσον αφορά την αγορά...
Με ενδιαφέρουν ταινίες, σειρές κτλ.
Επίσης η τιμή να είναι σε νορμάλ επίπεδα..
Ακουω τις προτάσεις σας ... Πώς να κινηθώ ; Τι να κοιτάξω;

Ποιο είναι το μέγιστο μπάτζετ σου?
Τι μέσο απεικόνισης έχεις?
Πχ 4Κ HDR?

Τέλος, τι είδους αρχεία αναπαράγεις?

Ποιο είναι το μέγιστο μπάτζετ σου?
Τι μέσο απεικόνισης έχεις?
Πχ 4Κ HDR?

Τέλος, τι είδους αρχεία αναπαράγεις?
Καλησπέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση.
Budget 50-60 ευρώ.
Θέλω για smart tv 32 ιντσών κ στο μέλλον για μια tv περίπου 50 ιντσών ίσως 4κ.

Επίσης έχω ακούσει ότι εξυπηρετεί αφάνταστα το remote control να έχει φωνητική λειτουργία. Ισχύει; Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο με τα χρήματα που διαθέτω;

Σε αυτό το μπάτζετ το xiaomi mi box s είναι μονόδρομος.
Λοιπόν το είδα, καλό μου φαίνεται, να ρωτήσω κάτι επιπλέον, θα χρειαστώ κ εξωτερικό σκληρό δίσκο;

Εμάς ρωτάς? :p

Τι χρήση θες να του κάνεις?
Sorry αλλά δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει αντίστοιχη συσκευή. Θέλω να βλέπω Ταινίες, σειρές τα γνωστά.. εντω μεταξύ από κάτι κριτικές που κοίταξα μάλλον δεν είναι πολύ ικανοποιημένοι οι αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου

Sorry αλλά δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει αντίστοιχη συσκευή. Θέλω να βλέπω Ταινίες, σειρές τα γνωστά.. εντω μεταξύ από κάτι κριτικές που κοίταξα μάλλον δεν είναι πολύ ικανοποιημένοι οι αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου

Για αρχή...

Εδω δεν κανουμε απολύτως καμμια κουβέντα σε πειρατικά downloads και παράνομα streaming.
Μπορω ομως για να σε βοηθησω να σου πω τα ακόλουθα.

• Αυτοι που παραπονιουνται το κανουν επειδη εχουν δοκιμάσει πιο γρηγορα, με μεγαλύτερη RAM και πιο ακριβά tv box. Θα σου φορτώσει και αυτο τα πάντα (οπως τα KODI video add ons), απλά με μια μικρή υστέρηση.
  • Ειναι Google certified σε αντιθεση με τα περισσότερα no name που μπορει να ειναι και πιο γρήγορα. Αυτο σημαίνει οτι εχεις καλύτερη υποστήριξη σε υπηρεσιες οπως YouTube, Netflix, Amazon Video, Disney+ και σια...
  • Δεν εχει LAN port οποτε θα πρεπει να βολευτεις με το WiFi σου η να αγοράσεις usb αντάπτορα.
  • Αν δεν σε ενδιαφέρει το νομιμο streaming μεσω δικτύου, σκληρό δισκο θα χρειαστείς στη περίπτωση που θέλησεις να αναπαράγεις υλικο της προσωπικής σου συλλογής.
  • Στην τιμή του είναι ανίκητο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Like
Reactions: billpeppas and Pleo
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Το Mi Box S για τα λεφτά του είναι αυτό που είναι (it is what it is) και προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το nVidia Shield Pro π.χ. που κάνει περισσότερα πράγματα (και κοστίζει τρεις φορές περισσότερο). Για κάποιον που θέλει τα βασικά αλλά να τα κάνει σωστά, είναι μια χαρά.
Εγώ που ήθελα να έχω και HD Audio, πήγα από το Mi Box S στο nVidia Shield Pro και θα κρατήσω και τα δύο για να φτιάξω multiroom.

Με λίγα λόγια, αν θέλεις να έχεις TV Box σε καμιά τηλεόραση ή και σύστημα με βασική ηχομπάρα, τότε πάρε το Mi Box S. Αν θέλεις να έχεις ένα TV Box που θα συνδέσεις σε πιο Advanced σύστημα πολυκάναλο με ενισχυτή AV κλπ, πάρε το nVidia Shield Pro.

Και το Mecool KM2 δες.
Είναι πιο καλό από το Mi Box,με περισσότερες συνδέσεις και δυνατότητες.

• Like
Reactions: argiro30
Για αρχή...

Εδω δεν κανουμε απολύτως καμμια κουβέντα σε πειρατικά downloads και παράνομα streaming.
Μπορω ομως για να σε βοηθησω να σου πω τα ακόλουθα.

• Αυτοι που παραπονιουνται το κανουν επειδη εχουν δοκιμάσει πιο γρηγορα, με μεγαλύτερη RAM και πιο ακριβά tv box. Θα σου φορτώσει και αυτο τα πάντα (οπως τα KODI video add ons), απλά με μια μικρή υστέρηση.
  • Ειναι Google certified σε αντιθεση με τα περισσότερα no name που μπορει να ειναι και πιο γρήγορα. Αυτο σημαίνει οτι εχεις καλύτερη υποστήριξη σε υπηρεσιες οπως YouTube, Netflix, Amazon Video, Disney+ και σια...
  • Δεν εχει LAN port οποτε θα πρεπει να βολευτεις με το WiFi σου η να αγοράσεις usb αντάπτορα.
  • Αν δεν σε ενδιαφέρει το νομιμο streaming μεσω δικτύου, σκληρό δισκο θα χρειαστείς στη περίπτωση που θέλησεις να αναπαράγεις υλικο της προσωπικής σου συλλογής.
  • Στην τιμή του είναι ανίκητο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

• Like
Reactions: vadergr
Συμφωνω απολυτα με τον vadergr το μηχανημα ειναι super. Εκτος των αλλων εχει και chromecast ενσωματωμενο!