Αγορά UE40C8000 Η TX-P42VT20 Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Agis-Pro

New member
18 January 2011
32
Καλημέρα παίδες ,
προσπαθώ να αγοράσω και εγώ μια καινούρια τηλεόραση για το καινούριο σπίτι. Μετά απο αρκετό διάβασμα εδώ στο forum πήρα την απόφαση να σας γράψω και εγώ με την σειρά μου για να ακύσω γνώμες.

Budget : ~έως 1.500
Απόσταση θέασης: 2.5 με 3 μέτρα ανάλογα αν κάθεσαι στην πολυθρώνα ή στον καναπέ:ADFADF1:.
Η τηλεόραση θα τοποθετηθεί πάνω απο τζάκι και θα έχει πίσω της Ελαφρά σπαστό λευκό χρώμα τοίχου.
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για λίγο απ'όλα. Κυρίως για ταινίες XVID, αν και τώρα με την αγορά μιας καλής τηλεόρασης λέω να πάω στον χώρο του HD...Αθλητικά και λίγο gaming.

Για τις Plasma έχει ακουστεί ότι όταν πέσει φως δεν βλέπεις ισχύει ακόμα αυτό ή αποτελεί πλέον μύθο? Επίσης για τις Panasonic ότι δεν έχουν media player καλό, δηλαδή τί παραπάνω έχει ο md της Samsung?

Thanx ελπίζω να μην έθεσα πολλά ερωτήματα.:BDBDG54:

Επίσης τo 3D προς το παρών είναι σε αρχική μορφή , αλλά πάντα έλεγα ότι ότι περισσότερα χαρακτήριστικά έχει ένα πράγμα τόσο καλύτερα καθώς στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις...Δεν μπορούμε να αλλάζουμε και TV κάθε 2 χρόνια...

Με ενδιαφέρει πολύ η συνδεσιμότητα της TV δηλαδή θα ήθελα να είμαι στο σαλόνι και μέσω wifi να συνδέομαι στο σκληρό μου δίσκο στο pc απο το δωμάτιο μου και να βλέπω ταινίες ή youtube ή να κάνω skype...

Ελπίζω και οι δύο τηλεοράσεις που επέλεξα να μπορώ να βάζω υπότιτλους όταν θα βάζω XVID,AVIS κτλ κτλ.

(Soz αλλά δεν βρήκα το edit καθώς νεούδι στο forum...)

Ειναι μικρη η 40-42" στην αποσταση σου. Παρε 46".

Επειδη βγαινουν τα νεα μοντελα πολυ συντομα (κανα μηνα) ισως ειναι καλυτερο να περιμενεις αυτα...

Ηθελα να ηξερα ποιος λεει αυτες τις ανοησιες.

Αν πεσει εντονο φως πανω σε μια τηλεοραση ακομη και LCD να ειναι η εικονα επηρεάζεται.

3 LCD ειχα-εχω. Κατι ξερω που το λεω.

SAMSUNG LE46C750

Την παρελαβα πριν μια βδομαδα στα 1300 με δωρο 3D γυαλια

Πιστευω, υστερα απο καμια 10αρια ταινιες(blueray discs και mkv) και αυθονο ps3, τηλεοπτικα προγραμματα οτι η tv ειναι μια αριστη επιλογη και πανω απο ολα VALUE FOR MONEY!!!!

Υστερα απο καποια τεστακια που την περασα, μηδεν καμενα pixel(ευτυχως), ελαχιστο clouding!!!

οπως λενε και τα παιδια εδώ, η 3D τεχνολογια είναι σε πολύ πρόιμο σταδιο και εχει ακομα πολλα να δωσει, συνεπως μη σε πολυ καιει κατι τετοιο!!

Γνώμη μου παντα!!

Φιλικα
Ανδρεας

Last edited: