Αγορά UE46F8000

vagos456

New member
18 April 2013
5
Καλησπέρα παιδιά,την άλλη εβδομάδα θα πάρω την τηλεόραση UE46F8000 της Samsung και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να αγοράσω και καλιμπράτορα,θα αλλάξει πολύ τα χρώματα? Και επίσης τι σας λέει σαν tv, είναι πολύ καλή? Ή υπάρχει κάποια άλλη tv με καλύτερα χαρακτηριστικά πχ από panasonic - sony - lg?Αν και το έψαξα αρκετές μέρες και διάβασα και review κατέληξα σε αυτή. Αλλά θα ήθελα και την άποψη την δική σας αν κάτι μου ξέφυγε.

Καλώς σας βρήκα!

2m το πολύ. Χρήση θέλω για internet,να μεταφέρω ταινίες από το pc ή τον εξ hdd στην tv,και 3D.Το budget είναι στα 2500

Επίσης σε μια tv θέλω να βγάζει πολύ ωραία χρώματα,καθαρά.Δηλαδή τέλεια ποιότητα εικόνας.

Last edited by a moderator:
Άρα κυρίως για ταινίες και περιστασιακά 3D υλικό. Ούτε αθλητικά ούτε gaming. Με το budget που διαθέτεις μπορείς να πάρεις καλύτερα ένα tablet και να σερφάρεις στο διαδίκτυο πιο εύκολα παρά να προσπαθείς να κάνεις το ίδιο με το τηλεχειριστήριο στον ενσωματωμένο browser της όποιας τηλεόρασης. Επίσης αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο και η χρήση, όπως αναφέρεις, είναι για HD υλικό μπορείς να δεις και επιλογές σε 50" και δη plasma. ;)

Ποιο πολύ ταινίες,και να παίζει εξαιρετικά 3d με άριστη ποιότητα εικόνας.Απλώς θα ήθελα και Internet με μεγάλη οθόνη.Έχω tablet. 3 ipad 3 πήρα πέρυσι.Τα tablet τα έχω για άλλη δουλειά.
Πρότεινε μου άμα είναι εσύ μερικές tv,Plasma αυτές που θεωρείς καλές,και θα το ψάξω εγώ καλύτερα άμα είναι...

Σε ευχαριστώ.

Πρότεινε μου άμα είναι, και μέχρι 3500 αρκεί να αξίζει όμως....αν δεν γίνεται ποιο φτηνά με αυτά που ζητάω.

Ευχαριστώ.

Μια χαρά επιλογές υπάρχουν και με πολύ λιγότερα χρήματα. Αν κοιτάξεις για 50" plasma (εφόσον δε θα τη χρησιμοποιείς για browsing) ή 46"-47" LCD, μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλό με ένα χιλιάρικο ή και λιγότερα.

Για απόσταση 2 μέτρα (άρα σε καλύπτουν οι 46") και εφόσον δεν έχεις περιορισμό οικονομικό νομίζω ότι είναι πολύ καλή σαν επιλογή.

Τέλεια τηλεόραση βέβαια δεν υπάρχει , όλες έχουν κάποια κουσούρια.

Ευχαριστώ παιδιά. Σε αυτή που είπα στην αρχή θα πάω άμα είναι, και θα πάρω και έναν καλυμπράτορα για να αποδώσει τα μέγιστα.
Αν και μπορεί να πάω και σε 55' για αλλαγή,γιατί αυτή την στιγμή εχω 46'. Όταν τη πάρω θα σας πω εντυπώσεις!

Φίλοι μου κι εγώ σε αυτή τη λογική είμαι... την καλύτερη premium samsung ή lg σε 55άρα βέβαια
και περιμένω με αγωνία τεστ, reviews και αποδοτικότητα (γιατί έχουμε λεφτά :)
είμαι ανάμεσα σε F8000 και αντίστοιχη LA της LG.
Βέβαια εμένα με ενδιαφέρει gaming και ίντερνετ οπότε τα φώτα σας...

συγγνώμη αν παρεμβαίνω ή αλλάζω κάπως το θέμα

Περίμενε να δεις προτάσεις και από τις υπόλοιπες εταιρείες...

εννοείται ότι δε με βλέπω νωρίτερα από 6μηνο και θα περιοριστώ στην υπάρχουσα...

Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές η συγκεκριμένη τηλεόραση. Την είδα προχθές στα MediaMarkt και οφείλω να πω πως με τράβηξε η "στιλπνότητα" της εικόνας και η κορυφαία κίνηση. Δίπλα της είχε μια ES8000 και η εμφανέστερη διαφορά τους ήταν στον καλύτερο scaler που -απ' ό,τι μπορώ να αντιληφθώ- έχει F8000. Πιο πέρα υπήρχαν τα αντίστοιχα μοντέλα της LG (η LM860V LM760) και δυστυχώς -ειδικά στις 55'' που ήταν τα εκθεσιακά- ήταν εμφανέστατη η διαφορά στην αντίθεση και από τις δύο SAMSUNG.

...σε σχέση πλέον και με τα καινούργια μοντέλα της lg la960v και la860v;;; Έχουμε κάποια άποψη παιδιά;

Η κύρια διαφορά των περυσινών από τις φετινές Samsung είναι η λειτουργία του smart tv , στον τομέα αυτό φέτος η Samsung έχει ξεφύγει αρκετά από τον ανταγωνισμό αν και θα ήθελα να δω και κάποια LG με το τσιπακι Η13 για σύγκριση.

Και αλλη μια διαφορα ειναι που και με 0 οπισθιο και χαμηλη την φωτεινοτητα στην σειρα f ειναι πιο ξασπρισμενη απο την es.Γενικα για θεαση ταινιων δεν κανουν ουτε οι es ουτε οι f

Αν εννοείς σε απόλυτα σκοτεινό χώρο θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε πλάσμα (όσες έχουν απομείνει και από αυτές βέβαια).