Αγορα VT30 και ΒR-110E -AVATAR3D-

Sarevock

New member
7 June 2011
24
Ξάνθη
Καλησπέρα παιδιά,

πρόσφατα αγόρασα τα παραπάνω και περίμενα, όπως οι περισσότεροι να βρω μέσα το AVATAR 3D...

Το μαγαζί έστειλε το AVATAR αλλά σε απλή μορφή (BR), επικοινωνώντας με το κατάστημα μου είπε ο υπεύθυνος ότι ελλαδα ΔΕΝ έχουν στείλει κάτι τετοιο...

Γιατί λοιπόν τότε η Panasonic διαφημίζει ότι το δίνει δωρεάν σε κάθε αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων της?

Ξέρει κάποιος επ αυτού κάτι παραπάνω ή να στείλω μαιλ στην ίδια την Panasonic κατεβάζοντας καντήλια? :smash:

(μιλησα με Intertech A.E δεν ξερουν να μου πουν)

Εμενα μου είπε ο υπάλληλος που "έκλεισε" την VT30 πως όταν μου έρθει η τηλεόραση, θα μου δωσει δωρο το AVATAR 3D. Εχουν αρκετα δείγματα λέει περισσευούμενα. Δεν μπορω να πάω απο κει και να τους πω δωστε μου την ταινία επειδή έτσι μου ειχε πει ενας υπαλληλος σας (αν δεν τον βρω εκει στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ), χωρίς να μου εχει ερθει η TV... η μήπως να πάω;;; :o

Υπό άλλες συνθήκες δε θα με ένοιαζε, αλλά βλέποντας το κόστος του (400$) ρωτάω...

Υπάρχει κάποιο link κάτι που να λέει γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα βρε παιδιά?

Πέρυσι με την αγορά μίας VT20 έπαιρνες δώρο το Avatar 3D. Ισως το ίδιο να γίνεται και φέτος με τις VT30....

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα VT30 και ΒR-110E -AVATAR3D-

στο αμερικάνικο amazon το βλέπω :http://www.amazon.com/gp/offer-list...p?ie=UTF8&qid=1310630870&sr=8-3&condition=new

αλλά αυτά τα καταστήματα δεν στέλνουν Ελλάδα...δεν παίζει περίπτωση να σου κάνουν δώρο τηνν 3D version...

Όχι και $400, τα περισσότερα είναι κάτω απο $200. Απορώ τι θα πουλήσει ο μοναδικός που το δίνει $400...

Δες και το ευρωπαϊκό Amazon. 110 το δίνει το Grumpy Greyhound.

Απάντηση: Re: Αγορα VT30 και ΒR-110E -AVATAR3D-

Πέρυσι με την αγορά μίας VT20 έπαιρνες δώρο το Avatar 3D. Ισως το ίδιο να γίνεται και φέτος με τις VT30....

ναιι???..μπράβο!!..δεν τόξερα!!...μακάρι και φέτος με τις VT30...

Από ότι κατάλαβα σε κάθε χώρα ισχύουν διαφορετικά promotions.

Στην Αμερική συμπληρώνεις μια φόρμα και στέλνουν το Avatar 3D.

Στην Αγγλία τρέχει προσφορά με δώρο 4 ταινίες 3D σε BR.

Στην Ελλάδα .... :sleep:

Υ.Γ Ενημερωτικά η Panasonic έχει τα δικαιώματα του AVATAR 3D BR μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012. Ότι πωλείται στο Amazon είναι από ιδιώτες που το πήραν μέσω κάποιας προσφοράς της Panasonic.

Last edited:
Ρε σεις παιδιά, είναι η ιδέα μου ή έχω στραβωθεί και δε μπορώ να βρω mail επικοινωνίας με τα κεντρικά της Panasonic στην Ιαπωνία?

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω οταν εψαχνα να βρω email επικοινωνιας στην κορεα για την samsung...καλυ τυχη!!! (τελικα δεν το βρηκα)

Δεν θα βρείτε, γιατί δεν υπάρχει. Το στέλνεις στο εδώ παράρτημα, που το στέλνουν στην Γαλλία, και μετά πάει Ιαπωνία (αν είναι τυχερό).

Τα πέρασα και εγώ που ρώταγα για το IFC της U20. Τους πήρε μόνο 5 μήνες να απαντήσουν...