Εδώ και καιρό προσπαθώ να ολοκληρώσω ένα project. Έχω συγκεντρώσει 2 κούτες με μεγάφωνα, ξύλα MDF, PCB, πυκνωτές, αντιστάσεις, IC, opamps, λαμαρίνες, ΠΟΛΛΕΣ βίδες και παξιμάδια και μου λείπουν κάτι λίγα ακόμα για να αρχίσω να μοντάρω επιτέλους. Οπότε είπα να ρωτήσω στο χωριό για αγορά υλικών απο eshop ή εγχώρια φυσικά καταστήματα. Εν ολίγοις μου μου λείπουν τα παρακάτω:
Για ότι αφορά τα ηχεία έχω βρει το lautsprechershop.de, και για κάτι ηλεκτρονικά το ges.cz (δε μου αρέσει και πολύ όμως). Από ebay δε μπορώ να βγάλω άκρη γιατί γίνεται χαμός!
Ελλάδα υπάρχει ο ΦΑΝΟΣ και η artsound με αρκετά πράγματα απο NEUTRIK. Οι connectores είναι αρκετοί και με το ζόρι βρίσκω κάτι αξιοπρεπές στα 2 ευρό. Ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσω μπανάνες είμαι στα 32*2=64 μαρούλια για συνδέσεις! Κάπως πολλά για μένα.
Περιμένω τις δικές σας προτάσεις - συμβουλές - υποδείξεις και link.
- Ένας τοροειδής μετασχηματιστής για τον ενισχυτή τουλάχιστον 400VA ή δύο στα 200VA.
- Δυο μεγάλες ψύκτρες με ανοδίωση από τη σειρά SK___ της Fisher κατα προτίμηση.
- Μπόρνες: 8+8 (ηχεία+ενισχυτές)
- Μπανάνες: 8+8 (ηχεία+ενισχυτές)
- XLR: 8+8 case mount
- ΚΑΙ... κάποια RCA, πλάκες με μπόρνες για τα ηχεία, μαλλί αρνιού, ακίδες βάσης, καλώδια...
Για ότι αφορά τα ηχεία έχω βρει το lautsprechershop.de, και για κάτι ηλεκτρονικά το ges.cz (δε μου αρέσει και πολύ όμως). Από ebay δε μπορώ να βγάλω άκρη γιατί γίνεται χαμός!
Ελλάδα υπάρχει ο ΦΑΝΟΣ και η artsound με αρκετά πράγματα απο NEUTRIK. Οι connectores είναι αρκετοί και με το ζόρι βρίσκω κάτι αξιοπρεπές στα 2 ευρό. Ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσω μπανάνες είμαι στα 32*2=64 μαρούλια για συνδέσεις! Κάπως πολλά για μένα.
Περιμένω τις δικές σας προτάσεις - συμβουλές - υποδείξεις και link.