Αγορά Zidoo Z9X Pro – Βοήθεια για Stremio & ZDMC !

Alkis30

Established Member
16 April 2007
179
👋 Καλησπέρα στην ομάδα!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Zidoo Z9X Pro και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάποια ερωτήματα, κυρίως όσον αφορά τη χρήση του με Stremio και KODI (ZDMC).

🎯 Το setup μου είναι το εξής:

• Τηλεόραση: Samsung QE65Q80T
  • Ενισχυτής: Sony STR-DH590
  • Ηχεία: Harman Kardon HKTS 16 (5.1)
  • Θέλω πλήρες passthrough ήχου (Dolby TrueHD, DTS-HD MA, Atmos)
  • Real-Debrid συνδρομή (χρήση Torrentio και KODI add-ons)

🎬 Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά: Stremio και KODI με RD links

❓ Οι ερωτήσεις μου:

1. Υπάρχει επίσημο build του Je4M (ή κάποιο άλλο ελληνικό build) μέσω του Greece Wizard ειδικά για το ZDMC 20.2 (KODI fork για το Zidoo με χρήση του native Zidoo player) ; Είναι προσαρμοσμένο για χρήση με τον native Zidoo player;
  2. Αν το εγκαταστήσω, χρειάζεται επιπλέον τροποποίηση του playercorefactory.xml ή είναι ήδη ρυθμισμένο;
  3. Υπάρχει η δυνατότητα στο Stremio να ορίσω ως εξωτερικό player τον native Zidoo player στο Z9X Pro, όπως γνωρίζω οτι γίνεται π.χ. στο Zidoo Z9X 8K; Αν ναι, ποια είναι η σωστή διαδικασία;
  4. Αν στο Stremio οριστεί ως εξωτερικός player ο Zidoo Video Player, λειτουργούν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι (π.χ. OpenSubtitles);

Όποιος έχει εμπειρία ή δοκιμασμένο setup, κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη 🙏
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

📌 Δεν επιλέγω το Zidoo Z9X 8K γιατί με ενδιαφέρει παράλληλα και η υποστήριξη 3D MVC frame packed ISO, η οποία δεν υποστηρίζεται στην 8K έκδοση (AMLogic S928X).

Για local playback : zidoo και απείραχτο. Ούτε καν Google account.
Για online streaming και "παιχνίδια" με stremio , RD κλπ : Nvidia shield.
Ναι, δυστυχώς χρειάζονται 2 συσκευές.

Για local playback : zidoo και απείραχτο. Ούτε καν Google account.
Για online streaming και "παιχνίδια" με stremio , RD κλπ : Nvidia shield.
Ναι, δυστυχώς χρειάζονται 2 συσκευές.

Το Stremio δεν υποστηρίζει πλήρες passthrough ήχου (π.χ. Dolby TrueHD, DTS-HD MA) στο Shield. Ακόμα κι αν ορίσεις εξωτερικό player όπως το VLC, τα audio formats μετατρέπονται συχνά σε PCM.
Από το Android 11/12+, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα passthrough ήχου ακόμα και στο Kodi (κάποιες φορές δεν περνά Atmos/TrueHD σωστά).

Οσο για την ποιότητα εικόνας είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Zidoo ...

οσο ειχα το shield(κυλινδρο)και οσα το ειχα δοκιμασει με αρχεια atmos,dd,dts,επαιζαν κανονικα στον ενισχυτη μου(denon 2700).
δεν ξερω εαν αλλαξε κατι στην πορεια.

Οσο για την ποιότητα εικόνας είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Zidoo ...

ΟΚ να σου πω την άλλη λύση; Αφού έχεις απαιτήσεις σε εικόνα , ξεχνάς το stremio και το χτικιό το kodi και το online streaming .
Ότι θες να δεις θα το κατεβάζεις με το RD και θα το βλέπεις με το zidoo τοπικά. Δεν ξέρω τι γραμμή έχεις, αν έχεις καμιά 1000άρα είναι παιχνιδάκι το κατέβασμα πλέον.

ΟΚ να σου πω την άλλη λύση; Αφού έχεις απαιτήσεις σε εικόνα , ξεχνάς το stremio και το χτικιό το kodi και το online streaming .
Ότι θες να δεις θα το κατεβάζεις με το RD και θα το βλέπεις με το zidoo τοπικά. Δεν ξέρω τι γραμμή έχεις, αν έχεις καμιά 1000άρα είναι παιχνιδάκι το κατέβασμα πλέον.
Με ένα πολύ καλό vpn πλέον….μην ξεχνιόμαστε ..🍌

Με ένα πολύ καλό vpn πλέον….μην ξεχνιόμαστε ..🍌
Με RD δεν χρειάζεται vpn.Κατεβάζουν οι ίδιοι το όποιο torrent εκ μέρους σου και εσύ δεν φαίνεσαι.Από την άλλη , εαν εκεί στην RD (ή την όποια debrid υπηρεσία) τους αναγκάσουν να δώσουν στοιχεία , ακόμα και πίσω από vpn να είσαι δεν γλυτώνεις.Πολύ απλά γιατί έχουν τα στοιχεία του λογαριασμού σου που έκανες τη συνδρομή.
Εγώ έχω Alldebrid και πρόσφατα έβαλα και ProtonVPN ελπίζοντας να μην ασχοληθούν.Αλλά εαν θέλουν σε βρίσκουν.Κακά τα ψέματα.

Μπορεί να μην φαίνεσαι εσύ κατευθείαν στο torrent αλλά φαίνεσαι ότι κατέβασες από ένα site. (RD)
Γενικά σε βρίσκουν αν αρχίζεις να ασχολείσαι με παιδική πορνογραφια και τέτοια.
Σιγά μην ασχοληθούν επειδή κατέβασες το Andor.

Και όλα αυτά που γράφονται και πιάνουν κατά καιρούς είναι μετά από πιέσεις των ελληνικών παρόχων cosmote/nova κυρίως για τα αθλητικά.
Εντάξει για 1 καφέ τον μήνα δεν είναι κακό να υπάρχει κι ένα VPN.

Καλά ας βρουν πρώτα που βρίσκονται τα τρένα και μετά ποιος κατέβασε ταινία....

Ξεφύγαμε από το θέμα όμως.
Πάρε ένα zidoo από την πηγή και ξέχνα τα online. Άντε να δεις που και πού online κάνα σαβουροweb-dl των 4 GB.

Last edited: