Αγορά ζυγαριάς μπάνιου

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Έχοντας κάνει 2 αποτυχημένες αγορές ζυγαριάς (η τελευταία μια tefal bodysignal) στρέφομαι για βοήθεια στην αγαπητή κοινότητα.

Γνωρίζει κάποιος από ζυγαριές ρε παιδιά; Να πάρω μια αξιόπιστη που να είναι σταθερή στις μετρήσεις της, στα 50 ευρώ περίπου.

Ευχαριστώ.

Έχοντας κάνει 2 αποτυχημένες αγορές ζυγαριάς (η τελευταία μια tefal bodysignal) στρέφομαι για βοήθεια στην αγαπητή κοινότητα.

Γνωρίζει κάποιος από ζυγαριές ρε παιδιά; Να πάρω μια αξιόπιστη που να είναι σταθερή στις μετρήσεις της, στα 50 ευρώ περίπου.

Ευχαριστώ.

Πρέπει να πας παραπάνω από αυτά τα λεφτά. Γύρω στα 80+

Εγώ πάντως πήρα μια από το lidl πριν από κάνα 6μηνο γύρω στα 15 ευρώ και μέχρι τώρα δε έχω κανένα παράπονο. Άσε που και να χαλάσει δεν θα στεναχωρηθώ και πολύ, αφού το ποσό είναι μικρό.

Θα πάρεις αυτήν που θα δείχνει τα λιγότερα κιλά και καθαρισες. :D
Posted via Mobile Device

Πάρε πλάστιγγα αν χρειάζεται...:flipout::flipout:

Γενικά αυτές οι νέες και διάφανες ζυγαριές επειδή έχουν αισθητήρες για να δουλεύουν σωστά πρέπει να πατάνε καλά και ίσια τα ποδαράκια τους

Οι tefal είναι μακράν ό,τι χειρότερο υπάρχει, μείνει μακριά. Οπωσδήποτε κοίτα να είναι τύπου plexiglass γιατί έχει διαφορά ο μηχανισμός τους από τα ελατήρια που έχουν οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές.
Την λύση του Lidl που λέει και ο φίλος παραπάνω να την σκεφτείς σοβαρά, την βγάζουν σε κάποια φυλλάδια κάθε 2-3 μήνες περίπου, την είχαν και πρόσφατα πάλι. Εγώ την χρησιμοποιώ κάθε πρωί τα τελευταία 2 χρόνια που έχω φάει κόλλημα με γυμναστήριο-διατροφή και παίζει σε ακρίβεια +-100γρ.
Τώρα για λιπομετρήσεις κλπ μην έχεις καμιά εμπιστοσύνη σε τέτοια μηχανήματα, η σωστή λιπομέτρηση απαιτεί ξεχωριστό μηχάνημα.

Μήπως είστε υπέρβαρος?
Σε αυτή τη περίπτωση ισως έχετε δίκιο
Το γνωρίζω γιατι ο πατέρας μου είναι κοντα στα 150 και δυσκολα βρισκει ζυγαριά.
Οι περισσότερες από οσο γνωρίζω στα λίγα κιλά τα πάνε καλύτερα.

Το πρόβλημα του πατέρα μου λύθηκε με δύο ζυγαριές
μια για κάθε πόδι.

Πάρε μια αυτού του τύπου..
Απο τις πιο αξιόπιστες
attachment.php

Attachments

• Image.ashx.jpg
    Image.ashx.jpg
    37.4 KB · Views: 59