Αγορας samsung 40D7000

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

emil41

New member
27 July 2011
5
Καλησπερα,παιδια.Ειμαι νεος μελος εδω μεσα και ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεοραση Samsung D40 7000 που κοστιζει απο 1.199 εως 1.239 ευρω.Θα ηθελα απο σας να μου πειτε αν ειναι καλα η να παρω σε αλλο τυπο και τι λετε!Δευτερον,αν υπαρχει ιντερνετ χωρις να μεσολαβησει ο υπολογιστης και να ειναι ως web broswer κ youtube κ facebook.Ευχαριστω και περιμενω με χαρα!!

Καλησπερα,παιδια.Ειμαι νεος μελος εδω μεσα και ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεοραση Samsung D40 7000 που κοστιζει απο 1.199 εως 1.239 ευρω.Θα ηθελα απο σας να μου πειτε αν ειναι καλα η να παρω σε αλλο τυπο και τι λετε!Δευτερον,αν υπαρχει ιντερνετ χωρις να μεσολαβησει ο υπολογιστης και να ειναι ως web broswer κ youtube κ facebook.Ευχαριστω και περιμενω με χαρα!!
γεια σου φιλε μου.εχω την 46d8000.σαν edge led ειναι απο τις καλυτερες.θα σου προτεινα να πας σε 46 ιντσες διοτι η 40 με λεπτο πλαισιο θα φαινεται σαν 32..ιντερνετ εχει αυτονομο χωρις υπολογιστη και δορυφορικο δεκτη...ολα λειτουργουν κανονικοτατα...καλη επιλογη απο τις καλυτερες..σημ. ελεγξε για clouding οτι edge led και να παρεις...φιλικα γιαννης