Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

17 June 2006
26,620
Αθήνα
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά βρισκόμαστε πλέον στα ιστορικά χαμηλά του δολλαρίου (πάνω από 1.41) με το ευρώ να έχει ανοδική πορεία και οι προβλέψεις να λένε για ακόμα πιό ψηλά επίπεδα. Δείτε το γράφημα δεκαετίας παρακάτω για να καταλάβετε τι παίζει.:firstprize:

Αρα λοιπόν δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για υπέρογκες αυξήσεις αμερικάνικων προϊόντων.

Υ.Γ. Α ναι ξέχασα, η δικαιολογία λέγεται "εργοστασιακή αύξηση". :violent-smiley-030:

Attachments

• eurusd.JPG
    eurusd.JPG
    86 KB · Views: 26
Τα Calvin Clain (σωβρακα) θα παραμεινουν στα 20+ ευρω εδω.
Εκει ομως ειναι τσαμπα.
Φορεμα --> πεταμα

Για δωστε κανενα καλο αμερικανικο site που να αποστελλει παγκοσμιως...

Re: Απάντηση: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Για δωστε κανενα καλο αμερικανικο site που να αποστελλει παγκοσμιως...

Δεν πας μια βολιτσα απο εκει καλυτερα?

600 max πηγαινε-ελα, κανα 200 max για 3 νυχτες, να φας και ενα 100αρικο.

Ψωνιζεις οσο θελεις, και βλεπεις και την αμερικα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Δεν πας μια βολιτσα απο εκει καλυτερα?

Ασε...αν πω να παω απο εκει, θα ερθει και η γυναικα και τοτε...δεν με σωζει ουτε η υποτιμηση του $ ουτε τιποτα!!!!!!!!! Και θα μεινω και αψωνιστος στο τελος!!! :smash:

Ασχετο, Τασο εσυ που τα ξερεις.

Το ευρω ανεβαινει σε σχεση με το $, το $ πεφτει σε σχεση με το ευρω, ή γενικως το ευρω ανεβαινει. (παω Κινα απο βδομαδα και πρεπει να ξεβρω)

Φτου.

Τώρα βρήκα να μην έχω φράγκα?

Εγώ πάντως φοβάμαι που καβαλήσαμε τόσο πολύ το δολάριο.

Μπορεί ο Μπους να μας ρίξει καμιά πανευρωπαϊκή βόμπα και μετά...κλάφτα χαράλαμπε. :violent-smiley-011:
Ή μπορεί να κάνει κάτι πιο απλό: Να βάλει καμιά περίεργη ουσία στις κοκακόλες και να μας κάνει όλους γκαίουλες. :7SFGSFG:

Άτιμοι αμερικλάνοι!

Εγώ πάντως φοβάμαι που καβαλήσαμε τόσο πολύ το δολάριο.

Μην το φοβάσαι καθόλου.

Αν κάνουν την κίνηση οι πετρελαιάδες κ γυρίσουν από δολλάριο σε ευρώ τότε πάει για ...φούντο το αμέρικα... κραχ οικονομικό... :BDGBGDB55:

Μην ξεχνάτε ότι τους ψιλοβολεύει του Αμερικανούς το "χαμηλό" δολάριο λόγω εξαγωγών !!!!