Αγορές από pixmania;

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Έχει κανείς εμπειρία από αγορές από Pixmania; Έκανα αγορά ενός επεξεργαστή την Κυριακή 24 Φεβ., και ενώ υπολόγιζα να παραλάβω σήμερα, το πολύ Δευτέρα, μου απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν στείλει την παραγγελία μου! Φυσικά το προϊόν είναι πάντα στο απόθεμα!
Είναι πάντα τόσο αργοί; Έχει ψωνίσει κανείς από αυτούς; Σε πόσο καιρό παρέλαβε;
Και δεν αναφέρομαι σε κάτι βαρύ/ογκώδες, αλλά σε κάτι μικρό, όπως μια cpu...
Έτσι όπως το πάνε, η παράδοση θα πάρει βδομάδες (ήδη η μία πέρασε :tdown:).

Απο προσωπικές παραγγελίες η παράδοση πήρε συνήθως 1 βδομάδα με 10 ημέρες (συνήθως τα πράγματα έρχονται από το εξωτερικό)

Μήπως παρακολούθησες πόσο τους πήρε μέχρι να στείλουν τα προιόντα; Εμένα εδώ και 5 (εργάσιμες) μέρες και ακόμα δεν τα έχουν στείλει. ΑΝ τα στείλουν την Δευτέρα, και βάλουμε και μια εβδομάδα να έρθουν από το εξωτερικό, πάω για ρεκόρ μου φαίνεται... :award:

Εχω παρει ένα harmony 555, ένα Thomson DVD/HD recorder, μια εξωτερική θήκη για δίσκο, και μια καρτούλα pci με usb2/firewire.
Γενικότερα, μεσα σε 3-5 εργασιμες είχαν σταλεί. Ομως το "διαθέσιμα" που αναφερει, δεν ισχύει και τόσο πολύ... Δλδ σου λέει διαθέσιμα, και μετά περνανε 2-3 μέρες μέχρι πραγματικά να έχει τα προιόντα...

9 εργάσιμες και ακόμα δεν έχω λάβει καν τον αριθμό αποστολής της ACS... :award:

Και ναι, σήμερα έμαθα ότι το προϊόν έφτασε στην ACS, η οποία αρνήθηκε να το παραλάβει γιατί ήρθε κατεστραμμένο (δική τους έκφραση). Και το προϊόν ήταν μια CPU! Φαντάζομαι να είχα αγοράσει καμιά τηλεόραση...
Δηλαδή, μια χαρά η κατάσταση. Πλήρωσα κάτι στις 24/02, και σήμερα 11/03 δεν έχω τίποτα ακόμα στα χέρια μου, ενώ η pixmania "Κατόπιν της σημερινής σας επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, σας ενημερώνουμε πως η αίτησή σας διεξαγωγής έρευνας θα μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν στο μεταφορέα [#NOM_TRANSPORTEUR#].

Δεσμευόμαστε να σας κρατήσουμε ενήμερο/η για την πορεία του ντοσιέ σας."...
Και αυτό από τις 7/03. Φυσικά ότι ξέρετε εσείς, ξέρω και εγώ...
Τηρούν σιγή ιχθύος...

Έχω παραγγείλει 4 φορές.... Την πρώτη ένα μόνιτορ 19" το οποίο ήρθε σε 2 εργάσιμες!!!! (Πέμπτη βράδυ παραγγελία και Δευτέρα πρωί Αθήνα)....

Τις άλλες 3 (φωτογραφικές μηχανές, μνήμες και άλλα ψιλολοΐδια) -η παραλαβή θα γινόταν Κιλκίς- και ήρθαν σε 4-5 μέρες το πολύ...

Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όλους τους πιθανούς αγοραστές: Αν και η αγορά έγινε στις 24 Φεβ, ακόμα και σήμερα 18 Μαρτίου δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου. ΔΕΝ με ενημερώνουν τι έχει γίνει, και τις τελευταίες 10 μέρες μου στέλνουν ακριβώς την ίδια απάντηση: ότι το ζήτημα έχει παραπεμφθεί στο λογιστήριο (!) και το κοιτάνε. Ζητάω αριθμό φορτωτικής, και εκείνοι απαντάνε ότι αν δεν έχω παραλάβει ακόμα (!) να τους το πω για να το κοιτάξει το λογιστήριο (!). Εγώ δεν βγάζω άκρη, και οι τύποι ΔΕΝ με ενημερώνουν.
ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια καταστήματα!

Υποθέτω με βαρεθήκατε έτσι; Ακόμα κανένα νέο από pixmania. Φυσικά, δεν έχω δει την παραγγελία μου ούτε με κιάλι. Μετά από 5-6 μηνύματα που ήταν όμοια, ότι και να ρωτούσα:
Code:
 Kalimera sas,

Euxaristoume gia to minima sas kai lipomaste gia tin taleporia pou sas exoume prokalesei.

Lavete, logou texnikou provlimatos, ena automato email.

To etima sas vriskete akoma ipo ereuna. Molis exoume neotera tha epikinonisoume mazi sas.

Euxaristoume gia tin ipomoni pou mas dixnete,

Me ektimisi,
Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Pixmania

Είπαν να γράψουν και κάτι παραπάνω:
Code:
 Kalimera sas,

Euxaristoume gia to minima sas.

Sas stelnoume to idio email efoson sas exoume enimerosei pos tha sas enimerosoume otan exoume nea. Efoson eksakolouthite na kanete tin idia erotisi kai emis eksakolouthoume na min exoume nea, sas stelnoume tin idia apantisi.

Molis exoume nea, tha sas enimerosoume.

Pantos den iparxei logos na anisixite dioti to dema sas vriskete mazi se ereuna me alla demata gia ton idio logo akrivos, opote kanoume megali ereuna gia ola demata.
Den agnooume to dema sas kai tin ereuna.

Euxaristoume,

Me ektimisi,
Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Pixmania

Με λίγα λόγια, γιατί τους ενοχλώ; ΟΤΑΝ έχουν νέα (και αν είμαι ακόμα εν ζωή :grandpa: ) θα με ενημερώσουν εκείνοι. Τι και αν έχει περάσει περίπου μήνας από όταν πληρώθηκαν...
Στο κάτω κάτω, τι βιάζομαι και εγώ να πάρω αυτό που πλήρωσα;

Είπα αγορές στον τίτλο... Αλλά ποιες αγορές δεν ξέρω...
Την περασμένη εβδομάδα ζήτησα τα χρήματά μου πίσω μέσω paypal που είχα κάνει την αγορά (ευτυχώς). Αρχικά στο paypal απάντησαν ότι έχουν στείλει το προϊόν. Μετά από μια εβδομάδα, με ενημέρωσαν (νομίζω στις 26/03) ότι ο μεταφορέας έχασε το δέμα μου και μου επέστρεψαν πίσω τα χρήματά μου. Ευτυχώς, όλο το ποσό...