Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Viltrox Full Frame AF 28mm f/4.5 Pancake για Nikon Z Mount, Sony E, Fuji X.

Ελλάδα: 109 ευρώ.

Από Pergear.de (επίσημος μεταπωλητής) τον έχει σε προσφορά στα 99 ευρώ και έχει και ένα κουπόνι -15% (μπορείς να το βάλεις σε όποιο προϊόν θες) στο site εκεί (κουπόνι: MYS2025) και πάει τελική στα 84,15 ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και κάνει 6-10 μέρες να έρθει, αν θέλεις να κάνει 4-6 μέρες έχει ένα έξτρα κόστος 5 ευρώ.

ΥΓ: Ο φακός είναι τέρμα μικρός, Full frame και με autofocus. Προσοχή! Το f είναι 4.5 και ΔΕΝ είναι μεταβλητό.

Attachments

• 284.5.webp
    284.5.webp
    17.9 KB · Views: 2
  • Like
Reactions: cacau and Kosh

Από Pergear.de (επίσημος μεταπωλητής) τον έχει σε προσφορά στα 99 ευρώ και έχει και ένα κουπόνι -15% (μπορείς να το βάλεις σε όποιο προϊόν θες) στο site εκεί (κουπόνι: MYS2025) και πάει τελική στα 84,15 ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και κάνει 6-10 μέρες να έρθει, αν θέλεις να κάνει 4-6 μέρες έχει ένα έξτρα κόστος 5 ευρώ.

ΥΓ: Ο φακός είναι τέρμα μικρός, Full frame και με autofocus. Προσοχή! Το f είναι 4.5 και ΔΕΝ είναι μεταβλητό.

Εγώ είδα άλλη ευκαιρία.
Ο εξαιρετικός Viltrox AF 135 mm F1.8 LAB στα 850€ τελική (μηδέν μεταφορικά).
Από τους καλύτερους VfM γενικά (πίσω από Samyang 135f1.8 και μεταχειρισμένους Sony GM135f1.8) και ο τοπ VfM για Z mount.

• Like
Reactions: Kosh
Εγώ είδα άλλη ευκαιρία.
Ο εξαιρετικός Viltrox AF 135 mm F1.8 LAB στα 850€ τελική (μηδέν μεταφορικά).
Από τους καλύτερους VfM γενικά (πίσω από Samyang 135f1.8 και μεταχειρισμένους Sony GM135f1.8) και ο τοπ VfM για Z mount.
Ναι οκ.. γι'αυτό είπα μπαίνει το κουπόνι σε όλα τα είδη.

Έχει και τον 16αρη Viltrox που επίσης λένε πολύ καλά λόγια.
600Απο Ελλάδα βλέπω και 492 τελική εκεί.

Last edited:

Οι φτηνοί Viltrox....δεν.
Είναι λαχείο τι θα σου πέσει απο quality control, αλλά ακόμη και οι καλοί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Τα ίδια και με τον 20mm της Viltrox που είναι κάτω απο 200 ευρώ.

Οσο ανεβαίνει η τιμή βελτιώνονται τα πράγματα.

Τωρα οκ, για 85 ευρώ....μονο αν θέλεις prime μαζεμένο. Αλλιώς με τέτοιο f/ χρησιμοποιείς και τον κιτ σαν πιο ευέλικτο.

Απο όσους οικονομικούς viltrox έχω δοκιμάσει, δεν με ενθουσίασε κανένας.
Ούτε ο 20άρης, ούτε ο 56ρης f/1.7 ούτε ο 33άρης f/1.4.....
Αντίθετα έχω την καλύτερη άποψη για την pro σειρά και έχω για την fuji μου τους 27mm f/1.2 και 75mm f/1.2... Καταπληκτικοί και οι δυο ! Πραγματικά δεν έχουν οπτικά το παραμικρό ψεγάδι. Αν δηλαδή κάποιος είναι ΟΚ με το μέγεθος -βάρος τους τότε πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ τους.
Τον 28 άρη f/4.5 τον έχω... Προσωπικά τον θεωρώ ένα καπάκι πολυτελείας. Βγάζει φωτογραφίες αλλα δεν θα τον χρησιμοποιούσα και δεν τον χρησιμοποιώ για φωτογράφιση που έχω έστω και τις ελάχιστες απαιτήσεις. Τώρα αν είναι πιο απαιτητικός ο αισθητήρας των 40mp της fuji και σε κάποιον άλλο συμπεριφέρεται διαφορετικά... δεν μπορώ να το ξέρω.
Πάντως δεν θα τον αγόραζα ξανα.

P1002243_Sweb28.jpg

Απο όσους οικονομικούς viltrox έχω δοκιμάσει, δεν με ενθουσίασε κανένας.
Ούτε ο 20άρης, ούτε ο 56ρης f/1.7 ούτε ο 33άρης f/1.4.....
Αντίθετα έχω την καλύτερη άποψη για την pro σειρά και έχω για την fuji μου τους 27mm f/1.2 και 75mm f/1.2... Καταπληκτικοί και οι δυο ! Πραγματικά δεν έχουν οπτικά το παραμικρό ψεγάδι. Αν δηλαδή κάποιος είναι ΟΚ με το μέγεθος -βάρος τους τότε πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ τους.
Τον 28 άρη f/4.5 τον έχω... Προσωπικά τον θεωρώ ένα καπάκι πολυτελείας. Βγάζει φωτογραφίες αλλα δεν θα τον χρησιμοποιούσα και δεν τον χρησιμοποιώ για φωτογράφιση που έχω έστω και τις ελάχιστες απαιτήσεις. Τώρα αν είναι πιο απαιτητικός ο αισθητήρας των 40mp της fuji και σε κάποιον άλλο συμπεριφέρεται διαφορετικά... δεν μπορώ να το ξέρω.
Πάντως δεν θα τον αγόραζα ξανα.

View attachment 253896
Κοιτά οι pro φακοί της Viltrox είναι στα 600+ ευρώ ο κάθε ένας, ε αν δεν ήταν και ούτε αυτοί καλοί, ε θα το κλείνανε το μαγαζί!!! Είναι και θηρία πανάθεμά τους…

Οι φτηνοί φακοί της είναι απλά τίμιοι και οικονομικές λύσεις για αυτούς που δεν έχουν τα φράγκα να πάρουν το καλό πράγμα….