Air France και χαμένες αποσκευές……

udt71

AVClub Addicted Member
13 October 2006
1,798
Deep Sea
Την Παρασκευή 03/12/2010 φεύγοντας με Air France για Ελλάδα από Benin – Paris – Athens έχασα μια αποσκευή (ένα αλουμινένιο κουτί βάρους 32 Kg)
Έκανα τα σχετικά χαρτιά και ενώ μου είχαν πει ότι το κουτί είχε μείνει στη Γαλλία και θα ερχότανε με επόμενη πτήση σήμερα μου είπαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκεται και ότι δεν έχει σκαναριστη στη Γαλλία.
Επίσης μου είπαν να συμπληρώσω μια λίστα με τι ακριβώς είχε το κουτί και να την στείλω στη Γαλλία για να μπορέσουν να βρούνε την αποσκευή....??????
Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές της περιπτώσεις?
Έχω ξαναχάσει πολλές φορές πράγματα με την Air France και πάντα τα φέρνανε μετά από κάποιες μέρες.

Μαλλον ...στο έφαγαν στην Αφρική!
Υπάρχει μία στάνταρ αποζημίωση για χαμένη βαλίτσα αλλά δεν θυμάμαι σε τι ποσό ανέρχεται...

Μπραβο η AF...
Η Αlitalia εχει τη φημη του 50-50. Να φτασει η βαλιτσα σου μαζι σου ή οχι...

Αν οντως εχει χαθει η βαλιτσα, δεν υπαρχουν και πολλα να κανεις εκτος απο το να διεκδικησεις μεγαλη αποζημιωση.

Oι αερομεταφορες ειναι ισως ο μονος τομεας που ελληνικες εταιριες ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. Μαζι με τη διαφημιση ισως.

Πολυ σπανια τυχαινουν θεματα με αποσκευες, ακομα πιο σπανια με την ασφαλεια, παρολο που τα αεροδρομια (εκτος απο 5-6) δεν ειναι και απο τα πιο φιλικα.

Oι αερομεταφορες ειναι ισως ο μονος τομεας που ελληνικες εταιριες ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. Μαζι με τη διαφημιση ισως.

Πολυ σπανια τυχαινουν θεματα με αποσκευες, ακομα πιο σπανια με την ασφαλεια, παρολο που τα αεροδρομια (εκτος απο 5-6) δεν ειναι και απο τα πιο φιλικα.

Σε αυτό σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία έχω διαφορετική άποψη.
Την τελευταία 3ετία σε 2 ταξίδια με την Aegean σε Μαδρίτη και
Βαρκελώνη, είχα 2 καταστροφές και κλοπές αντικειμένων από τις
βαλίτσες.