Air

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    4

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,370
Εκεί ψηλά.....
Air-2023.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ

Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μεσίνα, Μάθιου Μαχερ, Μάρλον Γουέϊανς,
ΤζέιΜορ, Τζούλιους Τένον, Κρις Τάκερ, Βαϊόλα Ντέιβις

Διάρκεια ταινίας: 120' λεπτά

Σινεμά: 5 Απριλίου 2023

Imdb

Υπόθεση:
"Η απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και το ανερχόμενο
τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης
κουλτούρας με το μπραντ του AirJordan. Η συγκινητική αυτή ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε
μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία
του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των
εποχών."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Ωραία ταινία, κύλισε γρήγορα χωρίς να το πάρω χαμπάρι.

Δεν μας έδειξε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε σχέση με αυτό που περιμέναμε, αλλά πάντα είναι ωραίο να ξέρεις λεπτομέρειες για τον Μιχάλη της καρδιάς μας.
Αν ήμουν CEO της Adidas, μάλλον θα τους κυνηγούσα νομικά. Εκτός αν αυτά περί ναζί ίσχυαν/ισχύουν.

7.5/10

• Like
Reactions: Lobo10
Μια χαρά ταινία ήταν, προφανώς όχι για τον Τζόρνταν αλλά για την ΝΙΚΕ που ήταν και το θεμα
Πολύ μουσική των 80s όποτε οι παλιοί σαν και μενα θα ανασύρουν μνήμες πολλές!
Παντως κάπως έτσι έγινε. Είμασταν μοιρασμένοι σε Μάτζικ-Αιζαια-Μπερντ και ενωθήκαμε οι περισσότεροι θαμπωμένοι από τον Μιχαλακη!
Θα την ξαναδώ με τον γιο μου!

• Like
Reactions: taksidiotis
Την είδα και εγώ. Δεν ήταν κακή για εμάς που είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Jordan Brand γενικότερα.