Βασικά εχει κάποια λίγα θεματακια το Mk μου :
Εχει σχεδόν κολλήσει το vta απο τα χρονια ( δεν κατεβενει με τίποτα κάτω απο το 1,5 )
Το antiskating στο 0 δεν παει ως το κέντρο του δίσκου ( σταματάει περίπου στο 2 track αν το φανταστείς με δίσκο ) αλλα στο 3 δουλεύει super καθώς και σημάδια στο faceplate απο τη χρήση . Απο την άλλη του έχω το αυθεντικό καπάκι καινούργιο βρήκα το original mat καινούργιο και του έχω αλλάξει και τα rca με prolink. Κεφαλή έχω την audio technica at95e. Οσο για το vta πρέπει να ληθει ο βραχίονας ώστε να λύπανθει απο την αρχή καθώς το γρασο εχει γίνει μπετόν και γιαυτο δεν περιστρέφεται και ταυτόχρονα θα φτιάξω και το antiskating ... Λογικά .... Επίσης μπορώ να βαψω και το face plate μιας και θα ειναι λημενο. Απλά έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε :
Θα βρω τα αυτοκόλλητα logos για να περαστουν μετα τη βαφη;
Μια ανακαλοδιοση του βραχίονα θα βοηθούσε και πόσο ( το pcb θα ήθελα να παραμείνει ) αξίζει το κόστος ;
Βγάζοντας εξωτερικά το υπάρχον τροφοδοτικο εχει κάποιο όφελος ;
Αλλαγή στα ποδαρακια βοηθάει η ειναι επαρκεί τα αυθεντικά ;
Η βελόνα μου στέκεται σε επίπεδα Hifi ; Ευχαριστω για το χρόνο που αφιερωσατε να απαντήσετε στο post.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Απλά να συμπληρώσω πως τα χρήματα που μπορώ άμεσα να επένδυση ειναι το πολύ 150 εκ των οποίων τα 50 θα πανε για το service ( vta antiskating ρύθμιση ) ....