M mobo New member 26 October 2007 50 5 November 2007 #1 Εχω μια samsung LE37S86B και στο teletext βλέπω ακαταλαβίστικα γράμματα. Τί πρέπει να κάνω?
N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 5 November 2007 #2 Τιποτα. Συμβαινει και στην δικη μου μερικες φορες
panosxgr Supreme Member 24 June 2006 8,604 5 November 2007 #3 mobo said: Εχω μια samsung LE37S86B και στο teletext βλέπω ακαταλαβίστικα γράμματα. Τί πρέπει να κάνω? Click to expand... Συμβαινει πολλες φορες εαν το σημα στο συγκεκριμενο καναλι δεν εχει ισχυρο σημα.
mobo said: Εχω μια samsung LE37S86B και στο teletext βλέπω ακαταλαβίστικα γράμματα. Τί πρέπει να κάνω? Click to expand... Συμβαινει πολλες φορες εαν το σημα στο συγκεκριμενο καναλι δεν εχει ισχυρο σημα.
M mobo New member 26 October 2007 50 6 November 2007 #4 Μα είναι σε όλα τα κανάλια, πάντοτε. Λέτε να μην έχω δυνατό σήμα σε κανένα? Τότε θα πρέπει να το ενισχύσω. Αλλα με μια crt sony που είχα, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
Μα είναι σε όλα τα κανάλια, πάντοτε. Λέτε να μην έχω δυνατό σήμα σε κανένα? Τότε θα πρέπει να το ενισχύσω. Αλλα με μια crt sony που είχα, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
pontios Μέλος Σωματείου 17 June 2006 8,134 Clermont-Ferrand, France 6 November 2007 #5 Αυτό συνέβαινε από την αρχή ή τελευταία. Κοίτα μήπως έχει επιλογή γλώσσας teletext και γύρνα το στα Ελληνικά.
Αυτό συνέβαινε από την αρχή ή τελευταία. Κοίτα μήπως έχει επιλογή γλώσσας teletext και γύρνα το στα Ελληνικά.
M mobo New member 26 October 2007 50 6 November 2007 #6 Re: Απάντηση: Ακαταλαβίστικο teletext pontios said: Αυτό συνέβαινε από την αρχή ή τελευταία. Κοίτα μήπως έχει επιλογή γλώσσας teletext και γύρνα το στα Ελληνικά. Click to expand... Απο την αρχή. Δεν έχω βρεί πουθενά επιλογή γλώσσας
Re: Απάντηση: Ακαταλαβίστικο teletext pontios said: Αυτό συνέβαινε από την αρχή ή τελευταία. Κοίτα μήπως έχει επιλογή γλώσσας teletext και γύρνα το στα Ελληνικά. Click to expand... Απο την αρχή. Δεν έχω βρεί πουθενά επιλογή γλώσσας
M mobo New member 26 October 2007 50 6 November 2007 #7 Τελικά πήρα τηλέφωνο το service και μου είπαν οτι θέλει αναβάθμιση.