Ακομα ενα Fostex FE126e BIB

Ηχητικα τωρα...

Σε γενικες γραμμες ακουγονται καλα. Μου φαινεται ομως οτι υστερουν λιγο σε μπασο...

Και εδω ερχεται η ερωτηση... με το γεμισμα "μεγαλωνουν" ή "μικραινουν" τα μπασα? (οσο πιο πολυ μαλλι τοσο λιγοτερο μπασο δλδ; )

Δεν ξεχναω βεβαια οτι ειναι αστρωτα...

Last edited:
Μάζεψε 100 ωρίτσες και μετά που θα έχει έρθει το μεγάφωνο στα καλά του δες τι γίνεται με τις μονώσεις και πως σου αλλάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά δίχνει σωστή η προσέγγισή σου για τα όσα λένε για τα BIB.

Last edited:
Μπραβο!!!!
Πολυ καλη κατάσταση! Περιμένουμε εντυπώσεις επι της διαδικασίας στρωσίματος. Με το φινίρισμα εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις?

Αλα της! Καλή διασκέδαση!

Δώσε τους χρόνο για στρώσιμο, και έχε υπόψη σου ότι και από την τελική συναρμογή κάτι θα κερδίσεις και το φινίρισμα θα αλλάξει τη συμπεριφορά της καμπίνας.

Μάζεψε 100 ωρίτσες και μετά που θα έχει έρθει το μεγάφωνο στα καλά του δες τι γίνεται με τις μονώσεις και πως σου αλλάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά δίχνει σωστή η προσέγγισή σου για τα όσα λένε για τα BIB.

Ναι ετσι σκεφτομαι και εγω, γιαυτο και δεν θα τις κλεισω ακομα, ειδωμεν.

Μπραβο!!!!
Πολυ καλη κατάσταση! Περιμένουμε εντυπώσεις επι της διαδικασίας στρωσίματος. Με το φινίρισμα εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις?

Με το φινιρισμα ειναι μεγαλη ιστορια... μια ιδεα ειναι να τα περασω με μεταλλικο χρωμα αυτοκινητου σε spray, απλα δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι αυτο... Μεχρι και να τα ντυσω με κανενα υλικο (ακομα και ταπετσαρια...) το δουλευω...
Don't worry δεν σε εχω ξεχασει ;)

Αλα της! Καλή διασκέδαση!

Δώσε τους χρόνο για στρώσιμο, και έχε υπόψη σου ότι και από την τελική συναρμογή κάτι θα κερδίσεις και το φινίρισμα θα αλλάξει τη συμπεριφορά της καμπίνας.

Ναι φιλε Τασο και εγω αυτο πιστευω

Τωρα σαν γενικοτερο αποτελεσμα, δεδομενου του κοστους... (γυρω στα 180 euro...), ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δεν περιμενα οτι με τοσα λιγα χρηματα μπορει κανεις να φτιαξει κατι που να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. DIY rulez!

well done!!

πραγματικά θέλει στρώσιμο, άστο να παίζει με τις ώρες

το χαμηλό του θα φτιάξει αρκετά με το στρώσιμο αλλά και με το σφράγισμα της καμπίνας,
βέβαια όπως είχα γράψει και στο δικό μου νήμα για το ΒΙΒ μην περιμένεις να έχεις το χαμηλό που δίνουν πχ τα 8άρια της φόστεξ ... αλλά .. για το μέγεθος του μεγαφώνου το χαμηλό του είναι αξιοπρεπέστατο (και πολύ καλύτερο από αυτό που έχει στην υβριδική καμπίνα)...

και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο, ο ήχος που παίρνεις αξίζει πολύ περισσότερο από τα 180 ευρώ ..., και που να στρώσουν τα 126

Καλημέρα!!!
Πως πάνε οι εργασίες? Το στρώσιμο προχωράει? Οι εντυπώσεις σου ύστερα από πιο προσεχτικές ακροάσεις?