Ακόμα ένας gainclone

μια ερώτηση σχετικά με το ir του volume control , μήπως επηρεάζεται από άλλα control ?
εγώ έχω πάρει ένα κινέζικο με lcd αλλά ο επιλογέας εισόδου επηρεάζεται απο το control
της TV και του DVD......δηλαδή καθε φορά που πατάω κάποιο κουμπί απο το control της Τν αλλάζει η είσοδος του ενισχυτή....

και 2 φωτο τελειωμενου με τσαχπινιές απο stencil :grinning-smiley-043. Τελικα με λιγο υπομονη με τα stencil κανεις εξαιρετικη δουλεια, εφαμιλλη της μεταξοτυπίας. Τα περασα και με ματ βερνικι μοντελισμου και φαινεται οτι θα αντεξουν

attachment.php

attachment.php

σορρυ αλλα καλυτερες φωτο δεν μπορω, δεν το κατέχω

Attachments

• Photo0096 (Medium).jpg
    Photo0096 (Medium).jpg
    50 KB · Views: 114
  • Photo0098 (Medium).jpg
    Photo0098 (Medium).jpg
    52.1 KB · Views: 114
Απάντηση: Re: Ακόμα ένας gainclone

Απλα ηθελα να σε προλαβω.
Παθητικα επαιζα και εγω και μολις τον ακουσαμε με εναν απλο προενισχυτη , ηταν πραγματικα 2-3 σκαλες πανω.
Αξιζει μια δοκιμη.
Ναί, παίζει πολύ καλύτερα με ενεργή προενίσχυση. Άκουσα τον δικό μου με ένα Conrad Jonson Classic και δάκρυσα. Παρ' ότι δεν είναι λογικός συνδυασμός (ο C-J κάνει γύρω στα δύο χιλιάρικα) μου έδειξε ότι οι δυνατότητες του gainclone είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Τώρα χρησιμοποιώ ένα βελτιωμένο Trends PA 10 (πολύ καλύτερη τροφοδοσία, πυκνωτές Wima στο σήμα και επιλογέα εισόδων). Δεν έχει όλη τη "μαγεία" του C-J, αλλά και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος, με συνολικό κόστος (αγορά+βελτιώσεις) γύρω στα 350 . Προσοχή όμως! Με ενεργή προενίσχυση είναι καλό να αλλαχθεί η αντίσταση των 680Ω σε 1ΚΩ τουλάχιστον, για να μειωθεί το gain, το οποίο είναι μάλλον υπερβολικό στο συγκεκριμένο κιτ.