Ακομα μια νεα (παλια) αναλογικη πηγη!

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Οπως εχω ξαναγραψει κι αλλες φορες ολες οι αναλογικες μου πηγες (πικαπ και κασσετοφωνα) ειναι left-overs απο συγγενεις η φιλους που τα ειχαν σε αχρηστια η/και για πεταμα...

Η ιστορια συνεχιζεται κατα πως φαινεται κι εντελως ξαφνικα λοιπον ενας φιλος (που ξερει το κολλημα μου) μου ειπε σημερα οτι πηρε τελεσιγραφο απο τη γυναικα του :slapface: να ... ξεφορτωθει ενα πικαπ απ' το σαλονι τους...!!!

Κατα τα λεγομενα του δεν το χρειαζεται και παιζει καλα αλλα δε θυμαται να μου πει μαρκα η μοντελο??? και πως μεσα σ' αυτη τη βδομαδα θα περασει να που το δωσει!

Καλο εεε??? Η αληθεια ειναι πως νιωθω σαν πιτσιρικας που περιμενει τον Αι Βασιλη χωρις να ξερει τι δωρο θα του φερει...:presents2:. Θα 'ναι κατι καλο και θα παιζει η ρημαδι για πεταμα...???:flipout::flipout:

Αναμεινατε λιγο και μολις μαθω θα σας πω.... I am in the Christmas mood -bye-

Βρε λες να είναι κανένα EMT που το πετάει γιατί δεν είναι όμορφο μέσα στο σαλόνι; :bigcry:

Μπαααα.... αποκλειεται κατι τετοιο. Βεβαια ο φιλαρακος ειναι δανος, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι, και το 'χε φερει απ' τη Δανια οταν ηρθε στην Ελλαδα μεχρι που παντρευτηκε ελληνιδα :HTEHEH56: κι αρχισαν τα ... οργανα :drummer:

Μαλλον κατι απλο θα 'ναι μιας και ο τυπος μονο το κολλημα μας δεν εχει...

Να δω εγω πως θα το περασω χωρις να γινει πολυ αντιληπτο... μιας και υπαρχουν ηδη αλλα δυο...

Last edited: