Ακουστικα για ipod (μεχρι 80ε)

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Ειχα τα Sony MDR-EX81 που τα προτειναν στο ilounge και ημουν αρκετα ευχαριστημενος με τον ηχο τους αλλα μου κοπηκε το καλωδιο τους και ειναι πλεον αχρηστα..:slapface: εχετε ακουσει καποια αλλα απο αυτα που προτεινουν?

ψαχνω για ψειρες που εφαρμοζουν στο αυτι (in ear)..

Sennheiser MM50

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_mobile_music_502555

*ΠΡΟΣΟΧΗ, το ebay ειναι γεμάτο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ σχεδόν πανομοιότυπα αλλα με κακή ποιότητα ήχου !! *

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500896

senheisser αγοράζουμε μόνο από έμπιστα μαγαζιά!
Αυτα ειναι για iphone γιατι εχουν και μικροφωνο...

Τελικα εκανα παραγγελια τα [FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1]NuForce NE-8 απο το amazon και τα περιμενω.. μολις παραλαβω θα γραω εντυπωσεις
[/SIZE][/FONT]

Last edited:
Κοινό γνώρισμα όλων των "ψειρών" είναι ότι λείπει το μπάσο. Η μόνη λύση είναι να μπαίνει βαθιά στο αυτί και να κάνει πλήρη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους (εννοείται ότι είναι άκρως επικίνδυνο για οδήγηση κλπ).

Μπορεί αυτά τα sennheiser να το επιτυγχάνουν αυτό. Δεν τα έχω δοκιμάσει

Πάντως με αυτά που είχα πάθει πλάκα στο iphone ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΣΟ ήταν οι "ψείρες" της klipsch. Δυστυχώς όμως κοστίζουν πολύ παραπάνω από 80 ευρώ.

εάν έχεις το touch νομίζω ότι δεν θα είναι άχρηστο το μικρόφωνο (skype κτλ) ;)

Κοινό γνώρισμα όλων των "ψειρών" είναι ότι λείπει το μπάσο. Η μόνη λύση είναι να μπαίνει βαθιά στο αυτί και να κάνει πλήρη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους (εννοείται ότι είναι άκρως επικίνδυνο για οδήγηση κλπ).

Μπορεί αυτά τα sennheiser να το επιτυγχάνουν αυτό. Δεν τα έχω δοκιμάσει

Πάντως με αυτά που είχα πάθει πλάκα στο iphone ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΣΟ ήταν οι "ψείρες" της klipsch. Δυστυχώς όμως κοστίζουν πολύ παραπάνω από 80 ευρώ.

τα sennheiser έχουν δυνατό και βαθύ μπάσο και μάλιστα δεν πρέπει να μπαίνουν βαθιά στο αυτί (όταν μπουν βαθιά το μπάσο εξαφανίζεται!)

Απάντηση: Re: Ακουστικα για ipod (μεχρι 80ε)

τα sennheiser έχουν δυνατό και βαθύ μπάσο και μάλιστα δεν πρέπει να μπαίνουν βαθιά στο αυτί (όταν μπουν βαθιά το μπάσο εξαφανίζεται!)

ναι ε; λες να πάρω να δοκιμάσω; :chinscratch: