Ακουστικά για κλήσεις teams

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
2,017
Καλημέρα σε όλους.
Ψάχνουμε για το γραφείο ασύρματα ακουστικά για κλήσεις μέσω teams. Θέλουμε κυρίως καλό μικρόφωνο καθώς λόγω του open space καταλαβαίνετε.
Μπατζετ έως 230 ευρώ.
Καμία γνώμη;

Είχα δει τα 305 να πω την αλήθεια. Αλλά δεν έχω δει πολλές κριτικές οπότε λέω μπας και έχουμε τπτ δοκιμασμένο.

Για δοκιμή είχα τα jabra 65 flex. Εξαιρετικά σε όλα αλλά κατά διαστήματα το μικρόφωνο δε δούλευε. Προφανώς ήταν θέμα της απομόνωσης που νόμιζε ότι δεν ήταν η φωνή μου και το έκοβε. Το διάβασα και στο reddit από πολλούς.

Τα τελευταία χρόνια έχω καταλήξει σε gaming headsets, δεν έχω πετύχει σοβαρή υλοποίηση στα "κυριλέ".
Από τα φτηνά ενσύρματα της zeroground μέχρι και τα razer που έχουν καβαλήσει το καλάμι είναι μια χαρά.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι
1) Να λειτουργούν και ενσύρματα. Κάποιες φορές σε αφήνει η μπαταρία χωρίς να το καταλάβεις, πολλά δεν έχουν καν ένδειξη.
2) Να έχουν volume control ΚΑΙ mute στο μικρόφωνο σε εύκολα προσβάσιμο σημείο.
3) Να μην έχουν ledάκια στο πλάι. Εκτός του ότι σου τρώνε μπαταρία είναι και καρακίτς, οι περισσότερες εταιρίες τα βάζουν να κάνουν χαριτομενιές.

Ρε γμτ δε ξέρω τι παίζει. Πχ ακόμα και τα airpods pro αν συνδέσω πάλι το μικρόφωνο δεν είναι καλό. Δε ξέρω τι παίζει με το teams.

Σε teams μιλάω χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και με τα Zeroground Keiji αλλά και με τα Akechi που έχω σπίτι.
Το κακό του Keiji είναι ότι δεν έχει mute, οπότε δεν το προτείνω.
Το Akechi πρέπει να πατήσεις το κουμπί να σβήσουν τα led, θα είναι λίγο περίεργο σε open space :P

Με εμένα δουλειά/γραφείο και 2 παιδιά να κάνουν webex στο lockdown γέμισε το σπίτι ακουστικά. :)

Δε ξέρω ρε γμτ.
Εγώ με όλα τα ακουστικά που μιλάω μου λένε ότι ακούν τον διπλανό μου καλύτερα από εμένα 😂

• Haha
Reactions: Tzimisce
Μπα, με τα Akechi που πήρα κάποια στιγμή και στη δουλειά, δερνόμασταν μεταξύ μας και με τους πελάτες και οι άλλοι συνομιλητές μας δεν καταλάβαιναν τίποτα.
Είναι δοκιμασμένα και σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον.
Θα πρέπει να είναι σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων για να πιάσει κάτι.
Τώρα, αν δουλεύετε όλοι μαζί αγκαλιά, δεν ξέρω.

Δοκιμασμένα πολλά χρόνια ακουστικά της Jabra :
και
Τα οποία είναι εξαιρετικά, απομόνωση, φωνή κρύσταλλο και δίπλα σου να γίνεται πόλεμος.

Αυτά όμως που αγόρασα και δεν αλλάζω εδώ και πολύ καιρό είναι τα :
Έχω την 1η έκδοση αυτών, με το μικρόφωνο στην άλλη πλευρά, είναι πραγματικά εξαιρετικά, εάν βέβαια αρέσουν ο τρόπος που λειτουργούν !

Κι εγώ ψηφίζω Jabra, χρησιμοποιώ τα Jabra Evolve2 75 (είναι λίγο πάνω από το budget του OP) και έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό active noise cancellation και επιπλέον οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην κλήση ούτε που καταλαβαίνουν ότι ταυτόχρονα γίνεται χαμός στο γραφείο.

Και δουλεύουν και με καλώδιο USB αν έχει πέσει η μπαταρία τους.

Παλιότερα είχα και τα 65 που είπε ο Μιχάλης και ήταν μια χαρά, αλλά τα 75 είναι σε άλλη κατηγορία λόγω active noise cancellation.

Και τα 65 μπορούν να φορτίζουν με καλώδιο και να λειτουργούν ταυτόχρονα, ενώ υποστηρίζουν και 2 συσκευές, πχ υπολογιστή και κινητό, για να κάνεις transfer την κλήση κτλ.
Σίγουρα τα μεγαλύτερα μοντέλα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Τα 65 flex ήταν εξαιρετικά. Αρχικά μπορούσα εύκολα να τα παίρνω μαζί κάθε μέρα σπίτι στη τσάντα και εξωτερικό όταν έχω ταξίδια. Αλλά συχνά πυκνά μου έλεγαν ότι δεν με ακούνε. Ουσιαστικά κόβεται ο ήχος γιατί μάλλον καταλαβαινε το ακουστικό ότι δεν ήμουν εγώ.
Δε ξέρω τι μπορεί να έφταιγε. Και χθες τα γύρισα πίσω. Για αυτό ψάχνω κάτι άλλο.

Για προσωπική χρήση έχω τα airpods.
Απλά όταν είμαι ταξίδι με τη δουλειά πχ τα παίρνω μαζί.

Δεν έχει αγοράσει το app "talking in airoplanes"

Εγώ πάντως επιμένω στα φτηνά που κάνουν δουλειά χωρίς να πονάει όταν χαλάνε. :)