Ακουστικά για το νέο ipod shuffle... μια πονεμένη ιστορία

naysiploos

New member
30 August 2006
46
Χαιρετώ όλους,
το Πάσχα είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην Αμερική και σε μια επίσκεψή μου σ' ένα apple store αγόρασα το νέο ipod shuffle [φράγκα για macbook pro δεν υπήρχαν:operator:].
Μετά από χρήση 3 μηνών άρχισαν τα περίεργα στα ακουστικά... το κεντρικό πλήκτρο δεν έχει καλή αίσθηση στο πάτημα και κυρίως το ενοχλητικό τρίξιμο στα ακουστικά, στο αριστερό συγκεκριμένα. Πιστεύω ότι είναι το γουφεράκι του γιατί τις ψηλές συχνότητες τις ακούω καθαρά σε αντίθεση με τις χαμηλομεσαίες.
Συμπέρασμα: καλή η ποιότητα ήχου, αλλά στο ρώτο ζόρισμα παραδίδουν πνεύμα... πολύ εύθραυστα βερ παιδί μου. Σαν ακουστικά θα έπρεπε να έχουν μια κατασκευή πιο στιβαρή ειδικά του νέου ipod shuffle που διαφημίζει η apple ότι είναι ότι πρέπει για γυμναστική και outdoor activities... άκυρο εντελώς...

Για να μη σας κουράζω, θα ήθελα προτάσεις για αγορά νέων ακουστικών, εννοείται από άλλη εταιρία. Με ενδιαφέριε εξίσου η ποιότητα στον ήχο καθώς και η αντοχή σε λίγο πιο βάρβαρη χρήση. Δε νομίζω ότι ζητάω πολλά μιας και υπάρχουν πολλές και καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης

δεν έχει γουφερ και τέτοια πράγματα.
Μιά μονάδα είναι που τα κάνει όλα.
Αλλά έτσι ισχύει και σε κανονικά ipod.

Πάρε ο,τιδήποτε από τα αξεσουαρ.

έψαξα στα γρήγορα στο site της koss αλλά δε βρήκα κάτι αποκλειστικά για το shuffle που να έχει και το κουμπί στο καλώδιο των ακουστικών. Αν υπάρχει κάποιο direct link από μεμονωμένα ακουστικά ή κάποιο test θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο.

Κάνε μιά βόλτα στου Νάκα.
Εκεί είχα δει.
Αλλιώς δες akg τουλάχιστον στο Πλάσιο

μα εννοείται δεν θα βρείς κάτι αποκλειστικά γιά αυτό που έχεις.

ο,τιδήποτε από όσα έχει εδώ θεωρητικά κάνει.

http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb

τώρα γιά το κουμπί δεν ξέρω...
αλλιώς δεν ανεβάζει ένταση αυτό ?

nop... δεν είναι μόνο η ένταση. έχει και το κεντρικό της επιλογής playlist κλπ!!!

ψάχνοντας για apple in ear στο site της apple ανακάλυψα το εξής:
http://store.apple.com/us/product/TW952VC/A?fnode=MTY1NDA3NA&mco=MTA4NTk0MzU

είναι αντάπτορας με τα χειριστήρια στον οποίο μπορείς να κουμπώσεις ένα σετ κανονικών ακουστικών. Μήπως τελικά αυτή είναι η λύση; Σε πρώτη ανάγνωση το μειονέκτημά του είναι ότι τα χειριστήρια είναι πλέον κοντά στη συσκευή και όχι στο ύψος του λαιμού που είναι τα original :operator:

πολύ φοβάμαι ότι αυτό δε γίνεται γιατί το καρφάκι που κουμπώνει στη συσκευή πρέπει να έχει 3 μέρη: τα 2 για τον ήχο και 1 για το χειρισμό. Γι' αυτό το λόγο δε μπορεί να μπει μια προέκταση που να έχει στερεοφωνικό καρφάκι. Όπως και να' χει όμως ο αντάπτορας της belkin είναι μεγάλη ευκολία, αφού μπορώ να προσαρμόσω ακουστικά που έχω ήδη, αλλά και να αγοράσω άλλα χωρίς να είναι αποκλειστικά για ipod shuffle!

δοκιμασε τα Nuforce NE-7M. Ειναι τοσο καλα που παρηγγειλαν αλλα 3 ατομα στη δουλεια οταν τα ακουσαν για το iPhone....