Ακουστικά...

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Με αφορμή την Prodigy Cube που μόλις χθες παρέλαβα... μου μπήκαν ιδέες αναβάθμισης των ακουστικών μου!!
Αυτή τη στιγμή ακούω με τα Grado SR60...

Μια ιδέα είναι να πάω σε ένα πιο "πάνω" μοντέλο στην γκάμα της Grado... να "εξελίξω" δηλάδή τον ήδη υπάρχοντα ήχο...

Σιγουρα δεν θέλω DJιστική κατάσταση... πχ τα Sennheizer HD280pro που έχει ο αδελφός μου δεν μου αρέσουν καθόλου...

Στο Playback Headphone Buyers Guide λένε οτι τα Shure SRH840 προσφέρουν πολλά παραπάνω απο την τιμή τους... λέμε τώρα!!

Με αφορμή την Prodigy Cube που μόλις χθες παρέλαβα... μου μπήκαν ιδέες αναβάθμισης των ακουστικών μου!!
Αυτή τη στιγμή ακούω με τα Grado SR60...

Μια ιδέα είναι να πάω σε ένα πιο "πάνω" μοντέλο στην γκάμα της Grado... να "εξελίξω" δηλάδή τον ήδη υπάρχοντα ήχο...

Σιγουρα δεν θέλω DJιστική κατάσταση... πχ τα Sennheizer HD280pro που έχει ο αδελφός μου δεν μου αρέσουν καθόλου...

Στο Playback Headphone Buyers Guide λένε οτι τα Shure SRH840 προσφέρουν πολλά παραπάνω απο την τιμή τους... λέμε τώρα!!

Τα συγκεκριμενα shure αναμενω και εγω να τα δοκιμασω οταν ερθουν στην ελλαδα,διοτι εψαχνα ενα καλο ζευγαρι ακουστικων,κατα προτημιση κλειστου τυπου,για χρηση με το discman.Πρεπει να ειναι καλα οσον αφορα τον ηχο.

Για κοιτα τα akg κ601,μου αφησαν καλες εντυπωσεις οταν τα δοκιμασα.Στην ιδια τιμη πανω κατω με τα shure,αλλα ανοιχτου τυπου.
Επισης και τα sennheiser hd595 ακουγονται καλα ακομη και χωρις ενισχυτες ακουστικων κτλ.Και αυτα ανοιχτου τυπου.

Ψαξου λιγο,και αν μπορεις,δοκιμαζε τα να δεις αν πανω κατω σ'αρεσει ο ηχητικος χαρακτηρας τους.

Παντως τα grado sr 60,αν και σε γενικες γραμμες πιστευω ειναι καλα,οταν τα δοκιμασα περιμενα κατι λιγακι πιο εκλεπτισμενο.Κατα τη γνωμη μου,τα πιο πανω που ανεφερα,ειναι σαφως κινηση αναβαθμισης(για αλλους μπορει και οχι,ειναι και θεμα γουστου)

Last edited:
Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω ακούγοντας τα AKG 601, τα shure srh840 (όταν ερθουν), και τα grado SR225 (αν τα βρω...).

Αν μπορεις πές μου που τα άκουσες... Τα Grado εξακολουθει να τα αντιπροσωπεύει η Spectrum Electronics;;;

Τα sennheiser τα δοκιμασα στο Νακα στο κεντρικο μαγαζι που ειναι καπου στην Ιπποκρατους πανω απ'την Ακαδημιας,και τα akg στην αντιπροσωπεια,bon studio,στην οδο Ζαιμη στα εξαρχεια.

Για τα grado υποθετω πως τα εχει ακομα ο ιδιος.