Ακρόαση Auralic Vega DAC στην Aurion

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Η Aurion Image and Sound και το AVClub θα ηθελαν να σας προσκαλέσουν στην ακρόαση του Auralic Vega DAC, το Σαββατο 15 Μαρτιου και ωρα 10:30, στα γραφεία της Aurion (Κυριακού 3, 14562, Κηφισιά)

214auralic.promo_.jpg

Μαζί με το πολυσυζητημένο DSD-DAC θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε τα παρακάτω συστήματα:

Συνδυασμός πρώτος:
Auralic Vega DAC
Auralic Taurus Pre-Amp
Auralic Merak Amps
QUAD ESL 2912

Συνδυασμός δεύτερος:
Auralic Vega DAC
Absoluta Partenope Amp
QUAD ESL 2912

Οι καλωδιώσεις και στις δύο περιπτώσεις θα γίνουν με προιόντα της Synergistic Research. Όλα τα συστήματα μπορείτε
να τα δείτε με αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες στο http://www.aurion.gr/sound/store

Last edited:
και εγώ αλλά μπορώ να είμαι εκεί μετά τις 12:00 (12:30 περίπου)... θεωρητικά θα είστε ακόμα εκεί ναι;

Έχετε το χάρισμα πάντως... πάλι βάρδια θα είμαι ως τις 2μμ!

Ας είναι. Μέσα φυσικά και αν δεν προλάβω ακρόαση τουλάχιστον θα έχω τη χαρά των ζουμερών live εντυπώσεων στo παραδοσιακό τραπέζι που θα ακολουθήσει ;-)

Μπράβο για την εκδήλωση :ernaehrung004:

A, και για να μην το ξεχάσω, μπορούμε να φέρουμε και δικα μας κομμάτια.. Μάλιστα θα ειχε ενδιαφέρον αν ειχαμε καποια κομμάτια σε διαφορετικές αναλύσεις/ φορματ για να δουμε και διαφορές μεταξύ τους.

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung

Αν τελικα ερθω και δεν προκυψει κατι εκτακτο θα φερω το macbook γιατι ο αντιπροσωπος εχει ενα παλιο και του κανει διακοπες στις βαριες αναλυσεις.

Mπορει να φερω και εγω το δικο μου και ας ειναι παλιο. Αντε να μου δειξεις και πως σπανε τα SACD Iso σε Dsf..

Mπορει να φερω και εγω το δικο μου και ας ειναι παλιο. Αντε να μου δειξεις και πως σπανε τα SACD Iso σε Dsf..

Οι οδηγοί που σου είχα ποστάρει δεν δούλεψαν??