ακροαση sacd

farflung

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,017
refugee from Eta Carinae
επεσε προσφατα ενα sacd στα χερια μου,εχω λοιπον το εξης προβλημα προσπαθω να το ακουσω με ενα phillips 763sa που εχω απο παλια τραβωντας σημα ψηφιακα απο την coaxial sto benchmark αλλα δεν παιζει ηχος και ας το βαζω στερεο και οχι πολυκαναλο.το phillips to βλεπει σε 2 φορμα στερεο και πολυκαναλο αλλα ηχος γιοκ.ποια πρεπει να ειναι η συνδεση εκτος rca?
το sacd ειναι υβριδικο στο κανονικο μου cd παιζει στερεο αλλα μαλλον οχι με το hd περιεχομενο, και το λεω αυτο γιατι το εβαλα και στο ps3 και εκει το βλεπει 3 φορμα 1.sacd multi 2.sacd stereo 3.stereo απλο.επισης να πω οτι ετσι το βλεπει το 80αρι ps3 γιατι το 40αρι που εχω εγω το βλεπει και αυτο μονο στερεο.το προβλημα τελικα ειναι οτι εχω 3 συσκευες και καμια δεν παιζει το hd περιεχομενο.:afro:

sacd θα ακούσεις μόνο από τις αναλογικές εξόδους του philips. Τελεία. Το Βenchmark δεν πρόκειται να διαβάσει ψηφιακό περιεχόμενο παρά μόνο από το στρώμα CD του sacd σου.

Εφ' όσον δεν υπάρχει HDMI που να υποστηρίζει και DSD streaming, δεν πρόκειται να πάρεις ψηφιακά το σήμα.

Τα μηχανήματά σου σωστά διαβάζουν ότι διαβάζουν το κάθε ένα. Είναι σύμφωνο προς τις προδιαγραφές τους. Μόνο η πρώτη (ή και δεύτερη) γενιά PS3 μπορούσε να διαβάσει τη στρώση SACD ενός υβριδικού δίσκου.

Χρειάζεσαι το λιγότερο έναν A/V που να υποστηρίζει DSD streaming από την HDMI για το PS3 που διαβάζει SACD. Αλλιώς αναλογικά από το 763.