Επειδή είμαι νέος στον χώρο των μουσικών συστημάτων...έχω μια ερώτηση που περιτριγυρίζει το μυαλό μου καίρο τώρα...απο τότε που έστησα το σύστημα μου....(yamaha rx 667, roister emphasis 25 front , kef t101 rear)...που μόνο οι πραγματικοί μουσικόφιλοι μπορούν να μου απαντήσουν...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ 5,1 ??? ξέρω...ολοι οι μουσικοι ενισχυτές είναι 2καναλοι, αρα ο ενισχυτής μου δεν είναι και καταλυλότερος για μουσική...αλλα κάθομαι στον καναπέ μου....βάζω το ζειμπέκικο της ευδοκίας του λοίζου...κλέινω τα μάτια μου και νίωθω λές και είμαι ανάμεσα στη μουσική σκηνή...τα μπουζουκια μπροστα μου...το τύμπανο μπροστά...η λύρα απο πίσω μου...και μιλάμε για ένα κομάτι που δεν έχει γραφτεί πολυκάναλα...τα κάνει όλα ο ενισχυτής...εαν το βάλω δε στερεοφωνικά ναι μέν η ποιότητα δεν πέφτει αλλα...αλλιώς είναι να σου έρχεται απο μπροστά..και αλλιώς απο παντού...δεν ξέρω...είναι το αυτι μου που είναι άπειρο και εντυπωσιάζεται με τα λίγα...? διοτι δεν έχω εμπειρία απο την ακρόαση ενώς πραγματικά καλα στημένου 2κάναλου συστήματος....