Al Jazeera Sports HD & Alkass HD στον Eurobird 4 @ 4° East

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Al Jazeera Sports HD & Alkass HD στον Eurobird 4 @ 4° East

Από μια αδιάφορη δορυφορικά θέση για τον απλό χρήστη εκπέμπουν ελεύθερα δύο αραβικά HD κανάλια.
Πρόκειται για τα Al Jazeera Sports HD και Alkass HD που μας είναι γνωστά από τις 26 Ε.

Ο δορυφόρος Eurobird 4 στις 4 Ε, είναι πολύ εύκολης λήψης για την Ελλάδα. Μπορεί να ληφθεί με το ίδιο lnb που σκοπεύει τις 4,8 E (Sirius) με ικανοποιητικό σήμα.
Alkass HD 10962 H, MPEG-2,
S.R. 10400, FEC 3/4

Al Jazeera Sports HD 11047 H, MPEG-4
S.R. 13500, FEC 3/4

Το Alkass HD είναι το αγαπημένο μου, μπορέις να μετρήσεις τις δίπλες στην κελεμπία....
Σου έχουν ξεφύγει τα VISIO στις 26.......

Αυτή την εποχή δείχνει το Παναραβικό κύπελο που συνδιοργανώνει η Υεμένη με το Ομαν(;).
Ενδιαφέρων, ε; ο ήχος όμως είναι stereo και όχι dolby 5.1 !

Το Al Jazeera Sports HD πρέπει να δείχνει κι αγώνες αγγλικού και γερμανικού πρωταθλήματος αν δεν κάνω λάθος...

Να κάνω μια ερώτηση,ο Eurobird 4 East
είναι εφικτός από Αθήνα?
και συγκεκριμένα οι συχνότητες αυτές των al jazeera hd 11660 V 27500 2/3??

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sports HD & Alkass HD στον Eurobird 4 @ 4° East

Ναι είναι, πλην όμως δεν υπάρχει ελεύθερη εκπομπή πλέον.
Γνωρίζεις φίλε Alex με τι πιάτο είναι εφικτός?

Γιατί με το 1,20 μου κ το μοτέρ προσπαθώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει,έχω χάσει βέβαια κ λίγο το τόξο μου και έχει πέσει λίγο η απόδοση του σήματος σε όλους τους δορυφόρους(γύρω στο 5-10 %),το γνωρίζω εκ των προτέρων αυτό...

Λογικά είναι εύκολος, εδώ λαμβάνονται οι εκπομπές των Al Jazeera με το κάτοπτρο (1,10) στραμμένο στις 4,8Ε (Astra 4A).

Λογικά είναι εύκολος, εδώ λαμβάνονται οι εκπομπές των Al Jazeera με το κάτοπτρο (1,10) στραμμένο στις 4,8Ε (Astra 4A).
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά εγώ δεν μπορώ να τον κατεβάσω με τίποτα,όπως προανέφερα έχω χάσει το τόξο μου,αλλά και πάλι πιστεύω θα έπρεπε να τον πιάνω έστω κ οριακά,όλους τους πιάνω τους βασικούς

Υπόψη ότι η 11659,V,27500 είναι σε DVB-S2/8PSK. Πάντως εφόσον τηρείται η δέσμη εκπομπής που δίνει η Eutelsat δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα λήψης της από όλη την Ελλάδα.

eb4a_4e.gif

attachment.php

Attachments

• 11659.jpg
    11659.jpg
    127.4 KB · Views: 82

Μετά από αναζήτηση από Αθήνα πάντα ούτε εγώ βρήκα ίχνος ζωής
Τι διαμέτρου πιάτο έχεις εσύ φίλε μου?

Tecatel 1,50
Άρα φίλε μου όντως δε θα κατεβαίνει,εφόσον εγώ προσπαθώ με το 1,20 και εσύ με το 1,50