Αλλαγές και εγγύηση..

krokodilos

Established Member
26 February 2008
193
Σκέφτομαι να αλλάξω τον σκληρό του macbook μου , απο τον 150αρη (5400rpm) που φοράει τώρα σε κάποιον μεγαλύτερης χωρητικότητας και γρηγορότερο όπως αυτός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303008 , καθώς επίσης και την ram απο 2 σε 4g.

Ξέρει κανείς τι παίζει με την εγγύηση; Την χάνω αν κάνω αυτές τις αλλαγές μόνος μου ;

Αν δεν κάνω λάθος, αλλάζοντας την μνήμη, δεν χάνεις την εγγύηση...πιθανότατα να κάνω λάθος όμως...καλύτερα πάρε τηλ από εκεί που το αγόρασες.

Απτο eshop το πηρα όπου αυτοί μου είπαν να πάρω την rainbow.
Πήρα στην Elite όμως γιατί αυτοί έχουν το σέρβις μου και μου είπαν ότι την χάνω αν κάνω τις αλλαγές μόνος μου.

Απτο τηλεφωνικό κέντρο της Apple όμως μου είπαν ότι για την ραμ δεν την χάνω την εγγύηση , απλά αν χρειαστεί να το στείλω για σερβις πρέπει να ξαναβάλω μέσα την παλιά μνήμη.

Απάντηση: Re: Αλλαγές και εγγύηση..

Απτο eshop το πηρα όπου αυτοί μου είπαν να πάρω την rainbow.
Πήρα στην Elite όμως γιατί αυτοί έχουν το σέρβις μου και μου είπαν ότι την χάνω αν κάνω τις αλλαγές μόνος μου.

Απτο τηλεφωνικό κέντρο της Apple όμως μου είπαν ότι για την ραμ δεν την χάνω την εγγύηση , απλά αν χρειαστεί να το στείλω για σερβις πρέπει να ξαναβάλω μέσα την παλιά μνήμη.
Οπότε, αγνοείς την Elite κ ακολουθείς αυτό που λέει η Apple. :a0210: