Αλλαγές στις υπογραφές

17 June 2006
25,428
Αθήνα
Για λόγους λειτουργικότητας του φόρουμ καθώς και για space saving, το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος της υπογραφής άλλαξε σε 300 Χ 70 και μέχρι 10 kb.

Επίσης σε περίπτωση φωτογραφίας, αυτή θα πρέπει να είναι αποθηκευμένη στο φόρουμ μέσω του πίνακα ελέγχου σας και όχι link εξωτερικών sites προς αποφυγή "Χ" σε περίπτωση που κατέβει η φωτογραφία από το άλλο site.

Το πρώτο μέρος το καταλαβαίνω για λόγους οικονομίας στον χώρο του forum. Δεκτόν!

Το δευτερο αν ειναι απο εξωτερικό site οπου ΔΕΝ καταλαμβάνει χωρο εδω γιατί όχι? Ποιο ειναι το πρόβλημα αμα κατέβει η φωτογραφία απο εκει αφου μπορούμε να την αλλάξουμε οποτε θέλουμε?

Απλά. Για λόγους bandwidth και ταχύτητας προτιμούμε οι φωτογραφίες των υπογραφών να βρίσκονται στον server μας όπου κάλλιστα κι εκεί μπορείτε να τις αλλάξετε ανα πάσα στιγμή και δεν μπορούν να χαθούν.

Eχχmm εντάξει για λόγους ταχύτητας ενας περιορισμός στο όριο μεγέθους δεν θα ήταν κακό , αλλα 2 περιορισμοί ταχύτητα & χώρος στον Server κατεβάζουν πολύ τον πήχη.

Nevermind, ας είναι!

Ο πηχης δεν κατεβηκε καθολου. Ισα ισα που εχει ανεβει κατα πολυ και λογω του οτι προσπαθουμε και εμεις σαν χομπυστες για το καλυτερο δυνατο, κριναμε σκοπιμο να γινει αυτο για την δικη σας καλυτερη ταχυτητα.Φαντασου να ανοιγεις ενα θεμα με 10 ποστ τα οποια εχουν υπογραφες σαν την δικη σου και ο σερβερ που τις φιλοξενει να ειναι αργος για καποιο λογο και για να δεις εσυ φορτωμενη ολη την σελιδα α πρεπει να περιμενεις... Θα το προτιμουσες ?

Μαλον μπερδευτηκες και νομιζες οτι δεν εχουμε bandwidth και χωρο στον σερβερ ετσι ? Τελειως αντιθετα σκεψου..... Απειρος χωρος και απειρο bandwidth. -bye- Αλλα για να το δεις πρεπει ολα να ειναι στον δικο μας σερβερ και οχι απο δω και απο κει....

Xμμ φωτο σαν την δική μου,

100kb φωτο η οποια κατεβαίνει μια φορά και ας εχω 1500 Post σε μια σελίδα.
Το imageshack δεν ειναι καθόλου αργο και ουτε θα "πέσει" ποτε η φωτό μου.
To θεμα bandwith/χώρου δεν το έθεσα εγω αλλα αυτο μπορώ να δεχτώ σαν λόγο μειωσης σε 10ΚΒ!!!.
Κατέβασμα του πήχη: πλέον δεν έχω υπογραφή με φωτο.
Απλο ειναι, δεν κολλάω, προχωράμε! ;)

Last edited:
ΧΑΧΑΧΑ έ οχι και wallpaper 755 X 165 105KB, στο κάτω κάτω την υπογραφή μου την έχω όσο μεγάλη θέλω!!! :flipout: :flipout:

Sniarf sniarf παει
forestgo4.jpg

ασε που έχει και άλλο σκοπό η πρασινίλα, ηρεμία γαλήνη.....

PS που να δεις το wallpaper μου που ειναι η παραπάνω αλλα χωρίς πετσοκόματα και σε ανάλυση ταμαμ!