Αλλαγή ενισχυτή, αξίζει?

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,618
Αυτή τη στιγμή έχω συνολάκι που αποτελείται από την panasonic 50s20, bluray panasonic DMP-BD85, ηχεία roister emphasis 25, C5, sub yamaha YST-SW215,όλα piano black. Ο ενισχυτής που έχω είναι ο μικρούλης harman kardon avr 142. 'Εχω δει σε προσφορά από τον naka τον yamaha RX-V565 7.1 που υποστηρίζει και dolby-dts hd στα 359 ευρώ. Αξίζει μια τέτοια αλλαγή?

Δεν αλλάζεις θεαματικά, μια η άλλη είσαι, για να έχεις διάφορα πρέπει να ανέβης κατηγορία, δηλαδή να πλησίασης το 800 αρι και από Γερμάνια πιθανόν το κέρδος σου να ήταν μεγάλο. Δηλαδή κάτι τέτοιο http://www.tsnversand.de/home-cinema/av-receiver/onkyo-tx-nr-808-schwarz-nr808-2.html η τιμή σηκώνει παζάρι.

Αν είσαι καλυμμένος και δεν ζητάς κάτι παραπάνω,το μόνο που θα κάνεις είναι να βάλεις τον εαυτό σου σε φασαρίες χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα.

Προσωπικά αν θες την γνώμη μου,δεν θα πήγαινα απ'τον H/K στον Yamaha,δηλαδή να έκανα αλλαγή εντός της ίδιας κατηγορίας.

Αν έψαχνα κάτι καλύτερο και υπήρχε μια ανοχή σε υψηλότερο Budget,θα έπαιρνα κάτι καλύτερο όπως Denon AVR-1911...

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον h/k. Απλά είπα σιγά σιγά να πάω σε 7.1 και να έχω και τα νέα forma ήχου hd. Bέβαια οι πιο πολλές ταινίες που βλέπω είναι mkv που ως επί το πλείστο έχουν dts.