Αλλαγή φακών Polarized σε γυαλία REVO....

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Κύριοι καλησπέρα.

Εχω ένα ζευγάρι γυαλιά REVO με φακούς REVO Polarized αγορασμένα εδώ και τρία χρόνια περίπου. Οι φακοί έχουν αρχίσει να ανοίγουν και φοβάμαι ότι χρίζουν αντικατάστασης (αν και όχι άμεσα) Στο κεντρικό μαγαζί της Χαλκίδας που πήγα το έψαξαν και μου είπαν ότι η εταιρεία έχει καταργίσει αυτό το μοντέλο και δεν υπάρχουν φακοί για να αντικαταστήσω τους δικούς μου. Μου αντιπρότειναν να προσπαθίσω με τον τεχνικό του μαγαζιού να μοντάρω ένα άλλο ζευγάρι φακών της ίδια εταιρείας.

Γνωρίζεται πού αλλού μπορώ να απευθυνθώ για να βρώ ανταλλακτικό ζευγάρι φακών για τα REVO μου; Ebay το ψιλοφοβάμαι λίγο για γυαλιά.....

Καλημερα στην Χαλκιδα.
Πολυ φοβαμαι πως απο τη στιγμη που η εισαγωγικη εταιρεια ενημερωσε τον οπτικο σου πως τα ανταλλακτικα για αυτο το μοντελο δεν ειναι πια διαθεσιμα, δεν εχεις δυνατοτητα να τα βρεις. Εγω θα σε συμβουλευα -εφ'οσον θελεις να τα κρατησεις- να δεις με τον οπτικο σου το κοστος κατασκευης ενος νεου ζευγαριου πολωτικων φακων (οχι μονταρισμα αλλων φακων γιατι αυτο προυποθετει τροχισμα*).Απλως εχε στο νου σου πως η τοποθετηση φακων κοστιζει παντα περισσοτερο απο τους 'μαμα'
ανταλλακτικους μιας και αυτοι εχουν κατασκευαστει μαζικα.

*ο πολωτικος φακος ειναι κατασκευασμενος απο δυο διαφορετικους φακους 'κολλημενους' μεταξυ τους με συγκεκριμενο προσανατολισμο.Υπαρχεο πιθανοτηατ αν τροχισεις εναν ανταλλακτικο φακο αλλου revo, να αρχισει σιγα σιγα να ανοιγει (μοιαζει σαν να ξεκολλα) ο φακος.
Αυτα...

Νομιζω τα φέρνει (έφερνε?) η luxottica hellas. Παρε τους τηλέφωνο μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν: 2106669300

Καλημερα στην Χαλκιδα.
Πολυ φοβαμαι πως απο τη στιγμη που η εισαγωγικη εταιρεια ενημερωσε τον οπτικο σου πως τα ανταλλακτικα για αυτο το μοντελο δεν ειναι πια διαθεσιμα, δεν εχεις δυνατοτητα να τα βρεις. Εγω θα σε συμβουλευα -εφ'οσον θελεις να τα κρατησεις- να δεις με τον οπτικο σου το κοστος κατασκευης ενος νεου ζευγαριου πολωτικων φακων (οχι μονταρισμα αλλων φακων γιατι αυτο προυποθετει τροχισμα*).Απλως εχε στο νου σου πως η τοποθετηση φακων κοστιζει παντα περισσοτερο απο τους 'μαμα'
ανταλλακτικους μιας και αυτοι εχουν κατασκευαστει μαζικα.

*ο πολωτικος φακος ειναι κατασκευασμενος απο δυο διαφορετικους φακους 'κολλημενους' μεταξυ τους με συγκεκριμενο προσανατολισμο.Υπαρχεο πιθανοτηατ αν τροχισεις εναν ανταλλακτικο φακο αλλου revo, να αρχισει σιγα σιγα να ανοιγει (μοιαζει σαν να ξεκολλα) ο φακος.
Αυτα...

Φίλε μου καλημέρα!!

Αυτό το ξεκόλλημα που λές έχει αρχίσει στος γνήσιους φακούς που έχω τώρα. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά και μόνο που το βλέπω με πιάνουν τα νεύρα... Ετσι όπως περιγράφεις έχουν κατασκευαστεί οι φακοί, δλδ δύο φακοί ενωμένοι σαν σάντουιτς με τα πολωτικά φίλτρα.

Θα ρωτήσω για κατασκευή και αν πάει μέχρι 70Ε θα προχωρίσω, διαφορετικά θα πάρω άλλα γυαλιά. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μου αρέσουν τα ρημάδια!