Αλλαγή φρουράς στην κατηγορία

Morfeas

Supreme Member
17 June 2006
3,508
Voula, Athens
Επειδή η παλαίωση λειτουργεί θετικά σε ελάχιστες περιπτώσεις κι εγώ είμαι στην θέση της διαχείρισης απ τον καιρό της λάσπης αποφασίστηκε αλλαγή φρουράς.

Την θέση μου αναλαμβάνει ο αξιότιμος Κωνσταντίνος Τυροβολάς. Ευχαριστώ τον Κώστα που δέχτηκε την πρόσκληση και του εύχομαι σιδεροκέφαλος.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον Τάσο (tmjuju) θ ανακαλύψουν νέους δρόμους για να περνάμε όλοι μας ακόμα καλύτερα σ αυτόν τον χώρο.

Μανώλη ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη βοήθεια που προσέφερες όλο αυτό το διάστημα....
Κωνστανίνε συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος...

Last edited:
Morfea, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου!

Το μεράκι του Κωνσταντίνου και την αγάπη του για το DIY οι περισσότεροι τα γνωρίζεται.

Κωνσταντίνε, Καλή Αρχή!

Καλή αρχή για το νέο Πρόεδρο. Όσο για τον τον "Επίτιμο" Πρόεδρο :grinning-smiley-043 ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά στην κατηγορία...

Ευχαριστούμε τον Μανώλη για τα όσα μας προσέφερε και πιστεύω ότι και τώρα όπου χρειαζεται θα δίνει το παρόν γιατί ως χαρακτήρας είναι τέτοιος άνθρωπος.
Σιδερόκεφαλος στον νέο πρόεδρο οποίος ως και Ironman θα ειναι σίγουρα αλλά οι ευχές ποτέ δεν βλάπτουν.
Καλή συνέχεια στην κατηγορία μας.
-bye-

Μανώλη εύχομαι καλή ξεκούραση και ελπίζω να έχεις πλέον περισσότερο χρόνο για καλύτερες μετρήσεις και περισσότερες κατασκευές. Η προσφορά σου έχει υπάρξει πολύτιμη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και γενικότερα στο forum. Ελπίζω να έχουμε συχνή τη παρουσία σου. Επίσης πολύ θετικό είναι η συνέχιση του έργου από τον κ. Κ. Τυροβολά. Έχει πολύ καλή γνώση για θέματα που είναι συχνά ταμπού ή κυριαρχεί η ανοησία, ενώ η μελέτη του είναι τεκμηριωμένη πράγμα που μου αρέσει ιδιαίτερα διότι απομακρύνει πολλούς μύθους και προκαταλήψεις. Καλή πορεία και συνέχεια σε αμφότερους.

Τα ειλικρινά σέβη μου στον απερχόμενο αλλά και στον καινούργιο πρόεδρο.

Και οι δύο είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές του DIY.

Σιδεροκέφαλος Tyroball !!!! (είμαι σίγουρος!)

Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα που ο Μανώλης αποχωρεί από μια κατηγορία που πραγματικά "γέννησε" και της έδωσε ζωή και πρόσφερε τόσα πολλά, όμως από την άλλη χαίρομαι που αναλαμβάνει ο συνάδελφος Κώστας που τόσο πολύ αγαπάμε και εκτιμάμε!

ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Τι έγινε βρε σείς ... ανασχηματισμός?
Κωνσταντίνε καλή συνέχεια σαν κεφαλή πλέον της κατηγορίας. Μανώλη σε ευχαριστώ και και εγώ και φυσικά ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε posts σου.

Μανώλη (Morfea) θα ήθελα να σου εκφράσω την αγάπη και τον σεβασμό μου.
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και χομπίστας.

(Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και βρεθήκαμε στο ίδιο τραπέζι με τον αγαπημένο Σπύρο μας.)

Ευχαριστώ για την ευκαιρία που είχα να διαβάζω αυτά που έγραφες εδώ και να σε γνωρίσω μέσα από τις κατασκευές σου.:guitarist:

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά.-bye-

Με αγάπη και βαθιά εκτίμηση,
Ηλίας

Μανώλη, αν και μας δημιουργείς ένα κενό, τουλάχιστον αφήνεις άξιο αντικαταστάτη...

Μανώλη, είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψεις από αυτές εδώ τις σελίδες...

Κωνσταντίνε, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία!

Μανώλη και από εμένα συγχαρητήρια για την παραπάνω από ευδόκιμη υπηρεσία ως τώρα και κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, αν συνεχιστεί - όπως πιστεύω- το άψογο κλίμα στην κατηγορία, δεν θα έχω και πολλά να κάνω.
Έτσι θα μένει χρόνος και για κανένα πρότζεκτ, που τα έχουμε φορτώσει στον κόκκορα εσχάτως, όλα μέχρι τη μέση φτάνουν.

Χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος

Καλη αρχη και απο εμενα για τον καινουργιο
προεδρο και τα συγχαρητηρια μου στο Μανωλη
για την μεχρι τωρα προσφορα του:grinning-smiley-043