Αλλαγή Humax 5400z

kougis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,095
Ηράκλειο
'Εχω ένα Humax 5400z και σκέφτομαι να τον αλλάξω και να πάρω κάτι ποιο σύγχρονο.
Έχετε να προτείνετε καποιον που να μπορώ να βλέπω και κάποια "extra" κανάλια?
Κάτι οικονομικό

Δε νομίζω να βρεις περισσότερα σε κάποιον σύγχρονο δέκτη (πλην Dreambox) O Humax έχει την καλύτερη ανεπίσημη υποστήριξη αμέσως μετά τους Dreambox. Αν και "μεγάλος" στην ηλικία είναι μέσα σε όλα τα "έξτρα" που ζητάς. Μόνη προυπόθεση βέβαια να είναι "πατσαρισμένος" εφόσον πρόκειται για την έκδοση Ζ ώστε να παίρνει τις αναβαθμίσεις.

'Εχω ένα Humax 5400z και σκέφτομαι να τον αλλάξω και να πάρω κάτι ποιο σύγχρονο.
Έχετε να προτείνετε καποιον που να μπορώ να βλέπω και κάποια "extra" κανάλια?
Κάτι οικονομικό
Οποιος είναι κάτοχος ενός Humax 5400z δεν προσπαθεί να τον δώσει αλλά να τον κρατήσει. Εκτός ότι έχει πολύ καλύτερο tuner από πολλούς δέκτες {συμπεριλαμβανομένου του Dreambox} κάνει και πολλά πράγματα περισσότερα από πολλούς δέκτες και συναγωνίζεται με πολύ απλό τροπο δέκτες όπως ο Dreambox.
Γι'αυτό φίλε μου προσωπική πάντα γνώμη κράτησε τον Humax 5400z !!!!!!! :award:

Δεν ξέρω αν το υπονοείς αλλά εγώ το λέω ευθέως, ότι με το κατάλληλο λογισμικό στο pc κάνει τα γνωστά κόλπα του dreambox. Και τον γουστάρω πιο πολύ για την ασύγκριτη ποιότητα του σε εικόνα και ήχο.. :award:

μια επιλογη dreambox......

Ναι αλλά άμα χαλάσει o DM 500-S όπως ο δικός μου στον χρόνο έχεις τρεις επιλογές, μάλλον δύο η πας και αγοράζεις τον κινεζικό η πας πίσω στον παλιό καλό Humax . Κατεβάζεις το Sharemax στο pc και κανείς την δουλεία. :angel:

Ολα αυτα τα ωραια (Sharemax) κανουν και για τον 5400;
Οχι τον Ζ, για τον 5400 τον σκετο αναφερομαι.
Ξανα καλωδια, μετα τοσα χρονια;
Να σηκωθει ο Λαζαρος;
Λες;

Ποιος μπορεί να με ενημερώσει τι προγράμματα και τι συνδέσεις χρειάζονται για να ξαναδώ "extra" κανάλια?

φιλε kougis πολυ ξερουν λιγοι μιλανε και αυτο διοτι ο φοβος φυλαει ..τα έρημα ελπιζω καποιος να σε "διαφωτισει" με ΠΜ

μην ξεχνας ειναι και νταλα καλοκαιρι φιλε μου οποτε ενας λογος παραπανω

stay tuned παντως απο δεκτη καλα εισαι αληθεια του εχεις περασει το τελευταιο λογισμικο ?

'Οχι το έχω παρατήσει γιατί έχω ακούσει κάτι για on line σύνδεση και δεν ξέρω τι και πως γίνετε.