Αλλαγη laser σε Yamaha CDX 397 mk2

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,175
Μεταμορφωση
Μολις παρέδωσε πνευμα το "ματακι" του cd player μου.
Το μοντέλο ειναι το ΥΑΜΑΗΑ CDX-397ΜΚΙΙ και επαιζε ακρως ικανοποιητικά στο απλο δικάναλο του σαλονιού μου.
Αξιζει να το πάω σερβις ?Ξερουμε περιπου το κόστος οπως και το τηλ οπου μπορώ να απευθυνθώ?

Μολις παρέδωσε πνευμα το "ματακι" του cd player μου.
Το μοντέλο ειναι το ΥΑΜΑΗΑ CDX-397ΜΚΙΙ και επαιζε ακρως ικανοποιητικά στο απλο δικάναλο του σαλονιού μου.
Αξιζει να το πάω σερβις ?Ξερουμε περιπου το κόστος οπως και το τηλ οπου μπορώ να απευθυνθώ?

Αυτό είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγη laser σε Yamaha CDX 397 mk2

Το μοντέλο ειναι ενα απο αυτα που αναφέρεται στην λίστα.
Η αλλαγή μπορεί να γινει απο εμένα (η τον Δημητρακούδη ? :p ) η θα χρειαστεί τεχνικός ?

Α,δεν έχω ιδέα!
Φυσιολογικά ο Δημ. θα μπορεί,εδώ φτιάχνει άλλα κι άλλα πιο δύσκολα...

Εννοω οτι σαν part ειναι κατι που απλα ξεκουμπωνεις το παλιο και βαζεις το καινουργιο η απαιτει καποιο tuning ?

Απάντηση: Re: Αλλαγη laser σε Yamaha CDX 397 mk2

Εννοω οτι σαν part ειναι κατι που απλα ξεκουμπωνεις το παλιο και βαζεις το καινουργιο η απαιτει καποιο tuning ?

Μάλλον το δεύτερο,αλλά ότι κι αν σου πω είναι ψέματα,δεν έχω αλλάξει ποτέ.
Συνήθως πάντως μαζί αλλάζουν και την καλωδιοταινία.
Κάτσε μέχρι να το δουν κι άλλοι,θα σου πουν.

Κάποιες κεφαλές αυτου του τύπου θελουν εστίαση της ακτίνας, κατι που γινετε αυτόματα ή μεσω λειτουργίας του μυστικού μενου του μηχανήματος. Κατα τ'αλλα πρεπει να εχει μια ταινια (κατι σαν πλακε καφε πλαστικο) που μπαίνει στο πλαι για τα δεδομένα και λογικα 2-3 βιδουλες για την μηχανική του ασφάλιση στην θεση. Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, αν δεν προλαβαίνει ο ΔημΔημ το κοιτάμε και μαζί Χρηστο.

Πολύ πιθανά θα χρειαστεί να αφαιρεθεί κάποια κόλληση, για να λειτουργήσει το μάτι.

Μόνο βεβαιωθείτε πως το μάτι είναι το σωστό.
Μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου...