Aλλαγη λειζερ στο dvdA1 denon..?

ΔημήτρηςΤοπ.

AVClub Addicted Member
11 March 2007
1,666
μου κανει "νερα" στα αντιγραφα και με το δικιο του
δεν θελω να το δωσω για ψιχουλα και λεω να του αλλαξω το....ματι

ξερει κανεις που μπορω να το κανω οικονομικα ?
γιατι στην denon μου ζητησαν 250 ευρα !

Δημητρη κατα την γνωμη μου ισως να ειναι λογικο το ποσο.Φαντασου για ενα Thomson πριν 6-7 χρονια μου ειχαν ζητησει καπου 150...Οχι για DENON.Κ το σημαντικο ειναι οτι στο θεμα αυτο μετα θα εχεις κ εγγυηση απο Κοινοτεχνικη...Εγω θα τα λοιπομουν αλλα ενδεχομενος να το εκανα μιας κ προκειται για καλο μηχανημα

Παντως εχε και στα υποψην σου οτι το 3910 μεταχειρισμενο το βρισηκεις στα 300 οποτε συνυπολογισε το και αυτο....

Re: Απάντηση: Aλλαγη λειζερ στο dvdA1 denon..?

ειναι που θελω να το κρατησω ...αλλιως με τοσα παιρνω ενα μπλε

ευχαριστώ παναγιωτη

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς πως παίρνεις blue-ray με 250-300 Ευρώ.
Καμία σχέση δεν θα έχει η ποιότητα κατασκευής του με το Denon........

Εγώ πάντως θα λυπόμουν να "παροπλίσω" ένα τέτοιο player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aλλαγη λειζερ στο dvdA1 denon..?

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς πως παίρνεις blue-ray με 250-300 Ευρώ.
Καμία σχέση δεν θα έχει η ποιότητα κατασκευής του με το Denon........

Εγώ πάντως θα λυπόμουν να "παροπλίσω" ένα τέτοιο player.
αυτο εννοω ναι...
δεν θελω να το παροπλισω αφου ειναι και πολυ καλο dac παραλληλα
αλλα απο την αλλη βαραινει κατα 20 κιλα το ρακ
εχω προβληματιστει στ αληθεια....

Δημήτρη η αλλαγή ματιού δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και δύσκολο για έναν μάστορα της "γειτονιάς".
Πήγαινέ το σε έναν καλό και θα ξεμπερδέψεις εύκολα και γρήγορα με 50 ευρώ...

Πιστευω πως με λιγα χρηματα θα μπορεσεις ν'αλλαξεις μονος σου ολο το μηχανισμο (transport) με ενα καινουργιο και καλο για pc.....

Απλα σαν σκεψη το λεω....:BDBDG54:

ακομη στο ρακ ειναι και πιανει χωρο
ολα τα λεφτα ειναι το τρανσπορτ ...ιεροσυλια να γινει τετοια αλλαγη
αν γνωριζει καποιος που μπορω να το κανω με 50 ευρα θα του ειμουν υποχρεος

ακομη στο ρακ ειναι και πιανει χωρο
ολα τα λεφτα ειναι το τρανσπορτ ...ιεροσυλια να γινει τετοια αλλαγη
αν γνωριζει καποιος που μπορω να το κανω με 50 ευρα θα του ειμουν υποχρεος

Denon A1 και θες να αλλάξεις κεφαλή με 50 ; Αν είναι δυνατόν!

Κι εγώ φίλε μου έχω μια Rolls Royce στο γκαράζ αλλά μού παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και από την αντιπροσωπεία μού ζήτησαν πολλά... Σκέφτομαι να την πάω εδώ απέναντι στον Μαστρο-Μήτσο που επισκευάζει τα Lada να μού την φτιάξει μια χαρά! Και οικονομικά! ;)

Ημαρτον!

Last edited:
Συμφωνω απολυτα,φιλε Δημητρη,μονο τα εργατικα να βαλεις...Κ εγω δεν νομιζω να εμπιστευομουν τετοιο μηχανημα οπου κ οπου.Εκτος κ αν ηταν εξουσιοδοτημενος...Το πολυ θα ζηταγα στην αντιπροσωπια να μου κανουν μια καλυτερη τιμη (οσο γινεται) κ απλα θα πηγαινα εκει.Δεν θα το ρισκαρα...

εμενα απο την αλλη με εχουν καψει οι αντιπροσωπιες
ετσι γιατρος και οποιον εχω στειλει ειναι κατευχαριστημενος

Απ' ότι βλέπω πολλοί έχετε σκεπτικό θεοποίησης των μηχανών...

Σιγά τα ωά για ένα μάτι ή μηχανισμό.
Προσωπικά ξέρω μαστόρια που λύνουν και επισκευάζουν 24κάναλες κονσόλες... ή λιλιπούτειες βιντεοκάμερες σε χρόνο dt.
Tα οποιαδήποτε "ματάκια" τα έχουν για ξεκούραστο μεροκάματο...

Πάντως για να πω την αμαρτία μου δυστυχώς δεν έχω καλές εμπειρίες από αντιπροσωπείες (και αυτοκινήτων)
Και είναι λογικό διότι η κάθε εταιρία κοιτά να προσλάβει μάστορα με 700-800 ευρά τον μήνα...
Και καλός να είναι, σιγά μην ιδρώσει...
Τα καλά μαστόρια έχουν δικές τους δουλειές, δεν είναι πιτσιρικάδες υπάλληλοι των 800σίων...
Φυσικά υπάρχουν και αραμπανάδες ελέυθεροι επαγγελματίες όπως σε όλα τα επαγγέλματα.

Πάντως επειδή και σε φίλο μου με Denon DVD A11 χάλασε η κεφαλή και έσκασε πρόσφατα το 250άρι στην αντιπροσωπεία της Denon το θεωρώ απαράδεκτο σε τέτοιου επιπέδου μηχανήματα να χαλάνε τόσο εύκολα τα laser...

Re: Απάντηση: Aλλαγη λειζερ στο dvdA1 denon..?

Πάντως επειδή και σε φίλο μου με Denon DVD A11 χάλασε η κεφαλή και έσκασε πρόσφατα το 250άρι στην αντιπροσωπεία της Denon το θεωρώ απαράδεκτο σε τέτοιου επιπέδου μηχανήματα να χαλάνε τόσο εύκολα τα laser...

Μα είναι χαλασμένο η μόνο ένα καθάρισμα χρειάζεται?

Όπως και να έχει το πράμα άμα πάει μέσα το 250άρι δεν το γλιτώνει. Γενικά και σε άλλες μάρκες και πιο φτηνά μηχανήματα αλλαγή laser πιο κάτω από € 100-150 δεν την γλιτώνει κανένας έχτος αν πιάνουν τα χέρια του και έχει το laser..