Αλλαγή παλαιών πριζών τηλεόρασης

ThugKing

Established Member
10 August 2011
151
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα στο έμπειρο forum.
Θέλω να αλλάξω τις 2 πρίζες τηλεόρασης που έχω στο σπίτι με καινούργιες.Μία θέλω να είναι απλή για το υπνοδωμάτιο και μία να έχει και δορυφορικό για το σαλόνι..
Επειδή βλέπω διάφορες μάρκες στο ίντερνετ και δεν γνωρίζω πολλά μπορείτε να μου προτείνετε τι να διαλέξω ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Καλημέρα στο έμπειρο forum.
Θέλω να αλλάξω τις 2 πρίζες τηλεόρασης που έχω στο σπίτι με καινούργιες.Μία θέλω να είναι απλή για το υπνοδωμάτιο και μία να έχει και δορυφορικό για το σαλόνι..
Επειδή βλέπω διάφορες μάρκες στο ίντερνετ και δεν γνωρίζω πολλά μπορείτε να μου προτείνετε τι να διαλέξω ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Πάρε κάποια που αισθητικά να ταιριάζει με τις υπόλοιπες.

Όχι...
Αν δεν εχετε δορυφορικη κεραια και μπριζα με δορυφορικη να βαλεις, αχρηστη θα ειναι φιλε μου γιατι δε θα κατεβαινει καλωδιο κατω στο σπιτι σου. Θα πρεπει αφου κανεις την εγκατασταση ειτε στην ταρατσα ειτε στο μπαλκονι (πιατο, lnb) να περασεις καλωδιο εξωτερικα μεχρι το σπιτι σου για την δορυφορικη.

Μπορεί να μιξάρει το δορυφορικό με το επίγειο που έχει και να φτάσει μέχρι τις πρίζες του, δε θα είναι άχρηστη!

Σε πολυκατοικια νομιζω οτι ειναι δυσκολο να παρει αδεια να πειραξει την κεντρικη εγκατασταση, αν φυσικα ο φιλος ειναι σε πολυκατοικια!