Αλλαγή σε ΟΤΕ από NOVA - FORTHNET: Χρήση 831 HD;

pikey

New member
21 May 2012
20
Συντομα θα φτασει η αιτηση φορητοτητας και αναμενω αντιδραση απο τη Nova.
Eχω μερικες αποριες οσοι μπορειτε να με βοηθησετε.

Απο οτι εχω καταλαβει ο εξοπλισμος της nova θα μου μεινει.(Και για μια περιοδο οπου ειχε κοπει η συνδρομη δε τον ζητησαν πισω αλλα καναν βελτιωμενη προσφορα και ξαναγυρισα).
Αλλα επειδη θα φυγει και το τηλεφωνο τωρα απο τη Forthnet καλο ειναι να ειμαι προετοιμασμενος.Βρηκα τα χαρτια απο την εγκατασταση η οποια ειχε γινει το 2010.Δικαιουνται να μου τον ζητησουν πισω?
Για το router δε με ενδιαφερει εχω πολλα και να το παρουν.

Υποθετω οτι θα μεινω με τον εξοπλισμο της δορυφορικης και τον 831 HD.Θα μπορω με αυτον να βλεπω ελευθερα δορυφορικα στον δορυφορο που ειναι τωρα με καποιο τροπο ή ειναι κλειδωμενος τελειως και θα πρεπει αναγκαστικα να παρω αλλο αποκωδικοποιητη?
Να προμηθευτω το φλασακι ωστε τουλαχιστον να γινει δεκτης για τα ψηφιακα ή ουτε αυτο θα γινετε μολις γινει διακοπη της συνδρομης? http://www.forthnet.gr/media/PayTV/Docs/Εγχειρίδια-Dongle.pdf

Αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος σημειο συγχωρηστε με!

Last edited:
Δε θα σου ζητήσουν να τους επιστρέψεις κάτι. Ελεύθερα κανάλια θα μπορείς να βλέπεις με το δέκτη του OTE.

Ωραια !!
Ο οτε θα φερει καινουργιο πιατο,εξοπλισμο και θα κανει εγκατασταση οποτε σκεφτομαι καποια πιθανη χρηση για τα παλια.
Αρχικα χωρις να μετακινησω το πιατο και μετα αν εχω χρονο να ασχοληθω και παραπανω οτιδηποτε αξιζει.
Αρα αν καταλαβαινω καλα απο την απαντηση σου το κουτακι της νοβα θα μου ειναι τελειως αχρηστο ?

Ευχαριστω

Αρα αν καταλαβαινω καλα απο την απαντηση σου το κουτακι της νοβα θα μου ειναι τελειως αχρηστο ?
Ναι (και ισχύει για κάθε περίπτωση που κάποιος διακόπτει τη συνδρομή του).