Αλλαγή σε SAMSUNG αγγλικού μενού με ελληνικό

schubert

AVClub Enthusiast
21 August 2009
914
Θεσσαλία
Καλησπέρα! Έχω δει στην ιστοσελίδα του e-shop ένα τάμπλετ android της SAMSUNG, το οποίο έχει, λέει, αγγλικό μενού. Γνωρίζει κανείς αν αγοράζοντάς το μπορώ να αλλάξω το μενού του σε ελληνικό;
Ευχαριστώ

Το Android έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας σε όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν. Σίγουρα μπορείς να το "γυρίσεις" σε ελληνικό μενού.

Υ.Γ. Χρόνια Πολλά Αγαθοκλή.

Απάντηση: Re: Αλλαγή σε SAMSUNG αγγλικού μενού με ελληνικό

Το Android έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας σε όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν. Σίγουρα μπορείς να το "γυρίσεις" σε ελληνικό μενού.

Υ.Γ. Χρόνια Πολλά Αγαθοκλή.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, Κώστα! Σ´ευχαριστώ για την απάντηση. Βρήκα σαφώς πιο φτηνό το τάμπλετ στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά με προβλημάτιζε η γλώσσα, διότι το θέλω για τα απιδιά μου, που δεν έχων ακόμη άνεση στα Αγγλικά. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί έχει το τάμπλετ αρχικό μενού στα αγγλικά καί όχι στα ελληνικά.

Last edited by a moderator:
Ποιός ξέρει; Πάντως και το Samsung Galaxy SIII που αγόρασα στη Γερμανία υποστηρίζει μιά χαρά τα Ελληνικά (σε Android 4.1.2). Ακόμα κι αν έχει προεπιλεγμένη την Αγγλική στο μενού μπορείς να την αλλάξεις από τις ρυθμίσεις.

Κώστα, με έσωσες. Ισχύει αυτό που είπες. Αγόρασα το συγκεκριμένο τάμπλετ και έγινε η αλλαγή γλώσσας αμέσως κι έχω ελληνικό μενού.

Σ' ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή σε SAMSUNG αγγλικού μενού με ελληνικό

Κώστα, με έσωσες. Ισχύει αυτό που είπες. Αγόρασα το συγκεκριμένο τάμπλετ και έγινε η αλλαγή γλώσσας αμέσως κι έχω ελληνικό μενού.

Σ' ευχαριστώ!

Νά σαι καλά Αγαθοκλή! Καλή διασκέδαση εύχομαι στα πιτσιρίκια σου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή σε SAMSUNG αγγλικού μενού με ελληνικό

Τα μικρά είναι ξετρελλαμένα. Είναι μηχάνημα ενδιαφέρον αλλά αποχαυνωτικό, οφείλω να ομολογήσω.
Μήπως ξέρεις πώς βρίσκω ελληνικό και άλλα αλφάβητα για το μαίηλ; Μου βγάζει αγγλικό μόνο.

Μέσα στα αρχικά settings θα πάς εκει που λέει "keyboard and language", μετά στο "input method" θα δείς το πληκτρολόγιο(α) που υπάρχουν αεγκατεστημένα και δεξιά θα έχει μάλλον ένα εικονιδιο με τα keyboard settings. Μέσα εκεί θα βρείς το "input language" και απο κάτω έχει πολλές εναλλακτικές γλώσσες για να προσθέσεις. Επιλέγεις τα ελληνικά, αν έχει και λεξικό στο φορτώνει αυτόματα και είσαι έτοιμος. Συνήθως η εναλλαγή γίνεται απο ένα επιπλέον κουμπί που έχει την υδρόγειο δίπλα στο space ή με παρατεταμένο πάτημα του space.

Ευχαριστώ θερμά! Μόλις το έκανα. Οι οδηγίες ήταν ακριβέστατες.