- 21 May 2011
- 646
Θα ήθελα μια βοήθεια για να επιλέξω μια πλάτη για την καμπίνα ενός 12'' subwoofer που έχω . Ειναι το thx select 12'' . Η δική του πλάτη υπάρχει αλλα είναι μη επισκευάσιμη λόγω έλλειψης ανταλλακτικών από τη συγκεκριμένη εταιρία. Έχει ήδη πάει σε 3 ηλεκτρονικούς και δεν έχει φτιαχτει , οποτε δεν νομιζω να γινεται κάτι αλλο.
Σε συνομιλία που είχα με τον φίλο STENTOR (που τον ευχαριστώ πολύ για αλλη μια φορα) πήρα μια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω.
Το συγκεκριμένο sub αναφέρει στα χαρακτηριστικά του 300w rms, αλλα για να βρω αντίστοιχα χαρακτηριστικά σε plate ( π.χ https://www.audiophonics.fr/en/subw...er-for-subwoofer-300w-20hz-200hz-p-16606.html) + όποια άλλη πατέντα χρειαστεί για να τοποθετηθεί στην δική μου καμπίνα ) , πρέπει να δώσω αρκετα χρήματα , πράγμα που δεν θα το κάνω.
Έχω ήδη ενα αλλο 12΄΄ της ίδιας εταιρίας ,( αλλά παλιότερο μοντέλο ) στο συστημα μου και αυτό θα το προσθέσω μόνο ως πειραματισμό και μετα θα παει μάλλον στο εξοχικό , oπότε δε θέλω να δωσω πανω από 200 ευρώ.
Υπάρχει κάτι οικονομικότερο (ας πούμε μεχρι 150 ευρώ περίπου ) ;
π.χ με αυτά που έχουν λιγότερα wrms θα γινει η δουλειά σχετικά σωστα ;
www.soundimports.eu
www.soundimports.eu
Το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο;
Kι αν ναι , οι διαστάσεις δεν βλέπω να ταιριαζουν. Η πλάτη η δική μου είναι (μ x π) : 20.5 x 23,5. Πώς μπορώ να το τοποθετήσω για να σφραγίσει σωστά ;
Οι γνώσεις μου περιορίζονται στο να βιδώσω την πλάτη και να συνδέσω σωστά τα καλώδια , οποτε να είστε επιεικείς!!!
Σε συνομιλία που είχα με τον φίλο STENTOR (που τον ευχαριστώ πολύ για αλλη μια φορα) πήρα μια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω.
Το συγκεκριμένο sub αναφέρει στα χαρακτηριστικά του 300w rms, αλλα για να βρω αντίστοιχα χαρακτηριστικά σε plate ( π.χ https://www.audiophonics.fr/en/subw...er-for-subwoofer-300w-20hz-200hz-p-16606.html) + όποια άλλη πατέντα χρειαστεί για να τοποθετηθεί στην δική μου καμπίνα ) , πρέπει να δώσω αρκετα χρήματα , πράγμα που δεν θα το κάνω.
Έχω ήδη ενα αλλο 12΄΄ της ίδιας εταιρίας ,( αλλά παλιότερο μοντέλο ) στο συστημα μου και αυτό θα το προσθέσω μόνο ως πειραματισμό και μετα θα παει μάλλον στο εξοχικό , oπότε δε θέλω να δωσω πανω από 200 ευρώ.
Υπάρχει κάτι οικονομικότερο (ας πούμε μεχρι 150 ευρώ περίπου ) ;
π.χ με αυτά που έχουν λιγότερα wrms θα γινει η δουλειά σχετικά σωστα ;

Order Monacor SAM-200D Sub Plate Amplifier
Buy the SAM-200D online at SoundImports ✓ Same day shipping ✓ Low shipping rates

Order Dayton Audio SPA100-D Sub Plate Amplifier
Buy the SPA100-D online at SoundImports ✓ Same day shipping ✓ Low shipping rates
Το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο;
Kι αν ναι , οι διαστάσεις δεν βλέπω να ταιριαζουν. Η πλάτη η δική μου είναι (μ x π) : 20.5 x 23,5. Πώς μπορώ να το τοποθετήσω για να σφραγίσει σωστά ;
Οι γνώσεις μου περιορίζονται στο να βιδώσω την πλάτη και να συνδέσω σωστά τα καλώδια , οποτε να είστε επιεικείς!!!