Αλλαγη τηλεορασης

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Εδω και πεντε μηνες ειμαι κατοχος μιας samsung ps50b850 και αφου μου παρουσιασε καποιο προβλημα θα ερθουν μεσα στην εβδομαδα να μου την αλλαξουν. Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης, επειδη με χαλασε αυτο που εγινε και δεδομενου οτι η εταιρια θα δεχθει να μου αλλαξει μοντελο, σκεφτομαι να ζητησω την 52b750. Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας γιατι εχω πελαγωσει. Να μου στειλουν παλι την β850 'η να ζητησω να μου στειλουν την β750. Σας παρακαλω μην αρχισουμε το οτι η μια ειναι πλασμα , η αλλη lcd και τετοια γιατι παλι θα μπερδευτω , με απλα λογια ποια θα περνατε για την ευχαριστηθητε καλητερα.

Ποσο ειχες παρει την 850? Παντως η 52Β750 (εφοσον υπαρχει για να στην δωσουν γιατι εχει καταργηθει) ειναι καλη επιλογη...

εβγαλε μια καθετη γραμμη παχους ενος πιξελ που ειναι αρκετα εντονη οταν εχει κοκκινο φοντο. μου κοστισε 1750ε πριν 5 μηνες

Ευχαριστώ για την απάντηση... (φτου φτου μακριά από μας)...

Μια που βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα όμως δεν περιμένεις λίγο τις καινουριες πλάσμα της Sammy που θα έχουν και 3D...

Εκτός κι αν βαρέθηκες το στρώσιμο (και πάλι από την αρχή)...

Yπάρχει κάτι συγκεκριμένο - πέραν της βλάβης - που σε χάλασε στην 850 και θέλεις να την αλλάξεις με κάποια άλλη;

Οι αμιγώς 3D θα κυκλοφορήσουν μετά το καλοκαίρι, αλλά αρκετές από τις Samsung που θα κυκλοφορήσουν στον τρέχοντα/επόμενο μήνα, θα είναι 3D-Ready, δηλαδή θα μπορούν μελλοντικά με την προσθήκη ενός έξτρα πομποδέκτη και των σχετικών γυαλιών, να δείξουν 3D...