μολις πριν λιγο πηρα χαμπαρι οτι ο μικρος μου εχει βαλει το χερακι του και εχει "βουλιαξει" το μεταλλικο τουιτερ του 603.
να επανερθει δεν νομιζω.
ποσο ευκολα αλλαζει?
να επανερθει δεν νομιζω.
ποσο ευκολα αλλαζει?
ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κι εγώ, αλλά δεν νομίζω να ενοχλεί.
Enas filos to eixe ksanaferei sth thesh tou me xrhsh ths anarofhshs ths hlektrikhs skoupas !
Ενας από τους λόγους που προτιμούμε Audio Spectrum είναι ΚΑΙ αυτός: Αν ω μη γέννοιτω συμβεί καμμιά "στραβή" το εργοστάσιο στο Μενίδι είναι, τα πάμε και μάς τα αλλάζουν. 'Η ακόμα καλύτερα πεταγόμαστε μέχρι τον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά, τα παίρνουμε και τα αλλάζουμε μόνοι μας σε ένα απόγευμα.
Διαφορετικά άντε τώρα να ψάχνεις τον αντιπρόσωπο της τάδε αγγλικής φίρμας κι αν έχει στοκ (σιγά να μην έχει!) και άντε να παραγγείλει, και άντε να έρθουν από Αγγλία και μέχρι να τα φτιάξουν έχουμε μείνει κανά μήνα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) χωρίς ηχεία.
η τηλεοπτικη φερνει τα b&w.
θα κανω ενα τηλ. αυριο.
εαν μου πουν τιποτε εξωφρενικο τ`αφηνω ως εχει.
ειδικα εαν τεσταριστει και δω οτι δεν υπαρχει προβλημα...
Για τα μεγάφωνα της BW
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΠΦΟΥΣ 54 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΤΗΛ 210 9513282
Ενας από τους λόγους που προτιμούμε Audio Spectrum είναι ΚΑΙ αυτός: Αν ω μη γέννοιτω συμβεί καμμιά "στραβή" το εργοστάσιο στο Μενίδι είναι, τα πάμε και μάς τα αλλάζουν. 'Η ακόμα καλύτερα πεταγόμαστε μέχρι τον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά, τα παίρνουμε και τα αλλάζουμε μόνοι μας σε ένα απόγευμα.
Διαφορετικά άντε τώρα να ψάχνεις τον αντιπρόσωπο της τάδε αγγλικής φίρμας κι αν έχει στοκ (σιγά να μην έχει!) και άντε να παραγγείλει, και άντε να έρθουν από Αγγλία και μέχρι να τα φτιάξουν έχουμε μείνει κανά μήνα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) χωρίς ηχεία.
Μου είχε τύχει τέτοιο βούλιαγμα σε ένα παλιό καλό tweeter της PHILIPS, απ τα πρώτα hifi. Δεν είχε πρόβλημα στον ήχο.
Ωστόσο μια ριψοκίνδυνη λύση που το επανέφερε ήταν να στάξω μια μικρή σταγονίτσα κόλλα στο κεφάλι μιας καρφίτσας και να το ακουμπήσω στο κέντρο του βουλιαγμένου θόλου για ένα βράδι. Την επόμενη μέρα, με αργές κινήσεις τράβηξα σιγά σιγά την καρφίτσα προς τα πάνω οπότε επανήρθε ο θόλος και στη συνέχεια αποκολλήθηκε το κεφάλι της καρφίτσας αφήνοντας ένα πολύ μικρό σημαδάκι στο θόλο και χωρίς κάποια ακουστή διαφορά πάλι.
Τώρα αν είχα B&W, δεν ξέρω/δε νομίζω να το έκανα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται και αντικατάσταση.
σκεφτηκα να το τραβηξω κι`εγω με μια καρφιτσα,αλλα το παρατησα μηπως κανω μεγαλυτερη ζημια.
εαν παιζει χωρις προβλημα θα το αφησω ως εχει.
Φίλε μου, η τάδε αγγλική φίρμα, τυγχάνει να είναι μια απ τις κορυφαίες στον κόσμο.
Όσο για το σιγά μην έχει, πειράζει που έχει ακόμα και για ηχεία 20ετίας και βάλε?
Κατά τ άλλα, 3 πουλάκια κάθονται.
χωρις παρεξηγηση,
σιγα το κωλοτουιτερ
βγαλτο απο το ηχειο, βγαλε το phase plug, και πιεσε το απο μεσα.
αν ακουγεται λιγοτερο (μαλλον καλο αυτο), κανε το ιδιο και στο αλλο αφου το τσαλακωσεις σκοπιμα αυτη τη φορα.
ετσι θα εχεις ενα ζευγαρι καλυτερα b&w
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.