AΛΛΑΓΗ ΤΟΥΙΤΕΡ ΣΕ B&W 603

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,195
ΑΘΗΝΑ
μολις πριν λιγο πηρα χαμπαρι οτι ο μικρος μου εχει βαλει το χερακι του και εχει "βουλιαξει" το μεταλλικο τουιτερ του 603.

να επανερθει δεν νομιζω.

ποσο ευκολα αλλαζει?

Ενας από τους λόγους που προτιμούμε Audio Spectrum είναι ΚΑΙ αυτός: Αν ω μη γέννοιτω συμβεί καμμιά "στραβή" το εργοστάσιο στο Μενίδι είναι, τα πάμε και μάς τα αλλάζουν. 'Η ακόμα καλύτερα πεταγόμαστε μέχρι τον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά, τα παίρνουμε και τα αλλάζουμε μόνοι μας σε ένα απόγευμα.

Διαφορετικά άντε τώρα να ψάχνεις τον αντιπρόσωπο της τάδε αγγλικής φίρμας κι αν έχει στοκ (σιγά να μην έχει!) και άντε να παραγγείλει, και άντε να έρθουν από Αγγλία και μέχρι να τα φτιάξουν έχουμε μείνει κανά μήνα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) χωρίς ηχεία.

Re: Απάντηση: AΛΛΑΓΗ ΤΟΥΙΤΕΡ ΣΕ B&W 603

Ενας από τους λόγους που προτιμούμε Audio Spectrum είναι ΚΑΙ αυτός: Αν ω μη γέννοιτω συμβεί καμμιά "στραβή" το εργοστάσιο στο Μενίδι είναι, τα πάμε και μάς τα αλλάζουν. 'Η ακόμα καλύτερα πεταγόμαστε μέχρι τον Μανώλη Τζωρτζάκη στον Πειραιά, τα παίρνουμε και τα αλλάζουμε μόνοι μας σε ένα απόγευμα.

Διαφορετικά άντε τώρα να ψάχνεις τον αντιπρόσωπο της τάδε αγγλικής φίρμας κι αν έχει στοκ (σιγά να μην έχει!) και άντε να παραγγείλει, και άντε να έρθουν από Αγγλία και μέχρι να τα φτιάξουν έχουμε μείνει κανά μήνα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) χωρίς ηχεία.

η τηλεοπτικη φερνει τα b&w.

θα κανω ενα τηλ. αυριο.
εαν μου πουν τιποτε εξωφρενικο τ`αφηνω ως εχει.

ειδικα εαν τεσταριστει και δω οτι δεν υπαρχει προβλημα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: AΛΛΑΓΗ ΤΟΥΙΤΕΡ ΣΕ B&W 603

η τηλεοπτικη φερνει τα b&w.

θα κανω ενα τηλ. αυριο.
εαν μου πουν τιποτε εξωφρενικο τ`αφηνω ως εχει.

ειδικα εαν τεσταριστει και δω οτι δεν υπαρχει προβλημα...

Για τα μεγάφωνα της BW
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΠΦΟΥΣ 54 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΤΗΛ 210 9513282

Καλώς ή κακώς, ο άνθρωπος πήρε B&W κι όχι Audio Spectrum.

Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε στο πρόβλημά του, όχι να κάνουμε τον έξυπνο...

Ακομα καλυτερα, δεν αγοραζουμε καθολου ηχεια και δεν χαλανε ποτε.:operator:

Μου είχε τύχει τέτοιο βούλιαγμα σε ένα παλιό καλό tweeter της PHILIPS, απ τα πρώτα hifi. Δεν είχε πρόβλημα στον ήχο.

Ωστόσο μια ριψοκίνδυνη λύση που το επανέφερε ήταν να στάξω μια μικρή σταγονίτσα κόλλα στο κεφάλι μιας καρφίτσας και να το ακουμπήσω στο κέντρο του βουλιαγμένου θόλου για ένα βράδι. Την επόμενη μέρα, με αργές κινήσεις τράβηξα σιγά σιγά την καρφίτσα προς τα πάνω οπότε επανήρθε ο θόλος και στη συνέχεια αποκολλήθηκε το κεφάλι της καρφίτσας αφήνοντας ένα πολύ μικρό σημαδάκι στο θόλο και χωρίς κάποια ακουστή διαφορά πάλι.

Τώρα αν είχα B&W, δεν ξέρω/δε νομίζω να το έκανα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται και αντικατάσταση.

Μου είχε τύχει τέτοιο βούλιαγμα σε ένα παλιό καλό tweeter της PHILIPS, απ τα πρώτα hifi. Δεν είχε πρόβλημα στον ήχο.

Ωστόσο μια ριψοκίνδυνη λύση που το επανέφερε ήταν να στάξω μια μικρή σταγονίτσα κόλλα στο κεφάλι μιας καρφίτσας και να το ακουμπήσω στο κέντρο του βουλιαγμένου θόλου για ένα βράδι. Την επόμενη μέρα, με αργές κινήσεις τράβηξα σιγά σιγά την καρφίτσα προς τα πάνω οπότε επανήρθε ο θόλος και στη συνέχεια αποκολλήθηκε το κεφάλι της καρφίτσας αφήνοντας ένα πολύ μικρό σημαδάκι στο θόλο και χωρίς κάποια ακουστή διαφορά πάλι.

Τώρα αν είχα B&W, δεν ξέρω/δε νομίζω να το έκανα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται και αντικατάσταση.

σκεφτηκα να το τραβηξω κι`εγω με μια καρφιτσα,αλλα το παρατησα μηπως κανω μεγαλυτερη ζημια.

εαν παιζει χωρις προβλημα θα το αφησω ως εχει.

Φίλε μου, η τάδε αγγλική φίρμα, τυγχάνει να είναι μια απ τις κορυφαίες στον κόσμο.
Όσο για το σιγά μην έχει, πειράζει που έχει ακόμα και για ηχεία 20ετίας και βάλε?
Κατά τ άλλα, 3 πουλάκια κάθονται.

σκεφτηκα να το τραβηξω κι`εγω με μια καρφιτσα,αλλα το παρατησα μηπως κανω μεγαλυτερη ζημια.

εαν παιζει χωρις προβλημα θα το αφησω ως εχει.

χωρις παρεξηγηση,
σιγα το κωλοτουιτερ

βγαλτο απο το ηχειο, βγαλε το phase plug, και πιεσε το απο μεσα.

αν ακουγεται λιγοτερο (μαλλον καλο αυτο), κανε το ιδιο και στο αλλο αφου το τσαλακωσεις σκοπιμα αυτη τη φορα.

ετσι θα εχεις ενα ζευγαρι καλυτερα b&w

.

Φίλε μου, η τάδε αγγλική φίρμα, τυγχάνει να είναι μια απ τις κορυφαίες στον κόσμο.
Όσο για το σιγά μην έχει, πειράζει που έχει ακόμα και για ηχεία 20ετίας και βάλε?
Κατά τ άλλα, 3 πουλάκια κάθονται.

+1 και εχει και λογικες τιμες στα ανταλλακτικα.

χωρις παρεξηγηση,
σιγα το κωλοτουιτερ

βγαλτο απο το ηχειο, βγαλε το phase plug, και πιεσε το απο μεσα.

αν ακουγεται λιγοτερο (μαλλον καλο αυτο), κανε το ιδιο και στο αλλο αφου το τσαλακωσεις σκοπιμα αυτη τη φορα.

ετσι θα εχεις ενα ζευγαρι καλυτερα b&w

.

γιατι να χαλασω την ισσοροπια του?

μια χαρα ειναι τα ψιλα του.

δεν εχω την σειρα s,αλλα το πρωτο 603 που εβγαλε.

τα s ειναι αληθεια οτι ξυριζουν λιγο...